Zi de doliu in lumea artistica. Mihai Constantinescu, condus pe ultimul drum. Primele imagini -

Zi de doliu in lumea artistica. Mihai Constantinescu, condus pe ultimul drum. Primele imagini

E o zi grea, zi urâtă, mohorâtă! E ziua despărțirii de Mihai Constantinescu, artistul care a încântat atâtea generații.

Astăzi, Mihai Constantinescu este condus de ultimul drum. Îl plâng soția, prietenii și milioanele de fani, ”îl plânge și cerul”, așa cum a spus o fană lângă sicriul cântărețului.

Loading...

În biserică, nedezlipită de sicriul cu trupul artistul se află soția acestuia, Simona Secrier. Apropiații au venit de la primele ore ale dimineții pentru a aprinde o lumânare și a-și lua rămas bun de la Mihai Constantinescu. Biserica este inundată de o lumină divină, de la candelele aprinse în jurul sicriului.

Mihai Constantinescu este înmormântat la Cimitirul Ghencea Militar, acolo unde are pregătit un loc de veci de ceva vreme.

Mihai Constantinescu a murit în urma unui stop cardio-respirator

Mihai Constantinescu a murit marți seara, 29 octombrie, în jurul orelor 19:10. Din primele informații, artistul ar fi făcut un stop cardio-respirator și, în ciuda eforturilor făcute de cadrele medicale, nu a mai putut fi salvat.

Soția lui Mihai Constantinescu a confirmat deja vestea cea tristă. Din primele informații, el ar fi fost resuscitat timp de 50 de minute de către medici, înainte de a fi pronunțat decesul. „În aceste momente nu pot sa vorbesc. Sunt devastata, distrusa. Este adevarat, Mihai a murit!”, a declarat soția lui Mihai Constantinescu, la scurt timp după decesul acestuia.

Sunt aproximativ zece ani de când Mihai Constantinescu a început să aibă probleme cardiace. De-a lungul timpului a suferit mai multe intervenţii. În anul 2017 Mihai Constantinescu a trecut printr-o operație pe cord deschis. Intervenţia a durat aproximativ 8 ore. „Intervenția a durat 6 ore, dar m-am întors în sala de operații din cauza unei hemoragii”, a spus Mihai Constantin în emisiunea „Răi, da` Buni”. De altfel, Mihai Constantinescu avea o proteză biologică în locul valvei mitrale, o proteză biologică în poziţie aortică (2018) și a suferit și un accident vascular cerebral.

Loading...