VIDEO. Cei 4 copilasi care au pierit in incendiu la Timisoara, condusi pe ultimul drum in sicrie albe. Mitropolitul Banatului, in lacrimi la capataiul fratilor. -

VIDEO. Cei 4 copilasi care au pierit in incendiu la Timisoara, condusi pe ultimul drum in sicrie albe. Mitropolitul Banatului, in lacrimi la capataiul fratilor.

Curg rauri de lacrimi pentru Alexandra, Andrei, Antonia si Adrian, cei patru copilasi care au pierit in teribilul incendiu de saptamana trecuta de la Timisoara si care au fost condusi, miercuri, pe ultimul drum.

Micutii, cu varste intre intre 4 luni si 6 ani, au murit arsi de vii dupa ce bucati din acoperisul in flacari s-au prabusit peste ei in timp ce dormeau, lasati acasa doar in grija fratelui mai mare, de numai 14 ani. Acesta din urma s-a intoxicat cu fum, insa a fost singurul care a supravietuit.

Loading...

Mitropolitul Banatului IPS Ioan Selejan a fost cel care s-a ocupat de toate, pentru ca micutii sa aiba parte de o inmormantare crestineasca, la Recas, locul din care provine mama copiilor si unde locuieste bunica acestora.

Miercuri, la pranz, o multime de oameni s-au adunat in cimitirul din localitate pentru a lua parte la slujba oficiata de Mitropolitul Banatului si alti 4 preoti.

IPS Ioan a fost profund marcat de tragedie. Cu lacrimi in ochi, Mitropolitul Banatului a cuvantat in fata celor 4 sicrie albe in care au fost asezati copilasii si care au fost acoperite de flori.

Si-a intrerupt vorbele de mai multe ori, intrucat vocea ii era gatuita de emotie si durere.

In timpul slujbei de inmormantare, mama copiilor a lesinat de mai multe ori, sfasiata de suferinta.

Loading...