Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu! Marea actriţă primise o distincţie de la Fuego. FOTO -

Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu! Marea actriţă primise o distincţie de la Fuego. FOTO

Ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu! Marea actriţă primise o distincţie de la Fuego. FOTO

Marţi, 15 octombrie, o veste tristă a îndoliat întreaga ţară! Tamara Buciuceanu, marea actriţă a teatrului românesc,

loading...

a pierdut lupta cu viaţa, pe patul de spital. Acum, toţi colegii de breaslă o plâng, iar cei care au iubit-o îşi amintesc de ea, aşa cum au privit-o ultima dată.

În vara acestui an, în luna august, atunci când Tamara Buciuceanu a împlinit 20 de ani, Fuego i-a făcut o surpriză!

Cântăreţul i-a acordat distincţia “Drag de România mea” pentru tot ce a însemnat actriţa în ţara noastră. Atunci, toată lumea i-a urat “La mulţi ani” şi nimeni nu bănuia ce avea să se întâmple.

Acelea au fost ultimele imagini cu Tamara Buciuceanu, ajunse în spaţiul public. Sub comentariile cu urările de “La mulţi ani”, încep, uşor-uşor, să curgă… condoleanţele.

”Sunt tare fericit! Am ajuns ieri la doamna TAMARA BUCIUCEANU BOTEZ și i-am făcut o bucurie,stând câteva ore la povești, nedându-ne seama cum trece timpul! Telefonul a sunat permanent, iar dumneaei este împlinită că lumea nu a uitat-o, că îi este aproape și că poate, dincolo de orice, să inspire prin imensitatea carierei sale! S-au scurs zeci de amintiri și reciproc, ne-am încărcat cu energie pozitivă.

Asta e ea – pozitivitate, bunătate, naturalețe și o luciditate cum rar ți-e dat să vezi! I-am dus tort, am ciocnit și i-am oferit, simbolic, distincția

„DRAG DE ROMÂNIA MEA!”, pentru tot ce înseamnă ea în această țară pe care a marcat-o definitiv cu talentul său suprem!”, spunea Fuego despre Tamara Buciuceanu în luna august. sursA:spynews

Loading...
loading...