Ultimele fotografii cu Leo Iorga în viață! S-a stins în brațele soției -

Ultimele fotografii cu Leo Iorga în viață! S-a stins în brațele soției

Leo Iorga s-a stins astăzi, în urmă cu puțin timp!

Fostul solist al trupei Compact B a murit în brațele soției sale, Paula, pe patul unui centru de îngrijiri paleative. Din cauza problemelor grave de sănătate cu care se confrunta de ani de zile, Leo Iorga ajunsese într-un centru după ce medicii de la spitalele de stat i-au anunțat familia că nu îl mai pot ajuta, starea sa fiind precară.

loading...

Ultimele fotografii cu Leo Iorga în viață! A murit în brațele soției, la un centru de îngrijiri paleative

Soția lui Leo Iorga, Paula, a fost nedezlipită de la căpătâiul lui.

„A revenit o pneumonie care credeam ca s-a stins, in august o facuse, cand s-a operat la picior. De atunci el n-a mai putut sa mearga. Am inceput voiajul prin spitale, sa spunem, la Urgente, la Marius Nasta, Sf. Luca. Din 12 august am umblat numai prin spitale. Ca sa se recupereze a facut si o radioterapie pentru ca boala asta a ajuns la nivelul partii osoase, la picior. De asta s-a si operat la picior ca sa poata sa mearga, i-a montat o tija.

A avut ghinionul de a face pneumonie. De atunci nu a mai mers, din acest motiv a aparut si la spectacol, pe scena, in carucior, la Arenele Romane. A fost un spectacol foarte mare si a mers si el pe scena la ultima piesa pe care au cantat-o impreuna. A cantat cum a putut ca are oxigenarea slabuta, avand o boala a respiratiei”, a povestit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, pentru Ciao.

„Eu… iau niste calmante si spun rugaciuni. Asa rezist. Se spune ca la Domnul totul este posibil si ma rog pentru sanatatea lui, pentru putere. Puterea lui este si puterea mea, a noastra. Ma rog pentru puterea si sanatatea personalului medical. Ma rog ca Leo sa poata sa mai traiasca si sa mai cante… un pic. Asta este ceea ce iubea cel mai mult sa faca”, a mai declarat soția lui Leo Iorga.

Loading...
loading...