Ultimele cuvinte ale lui Maradona, cu puțin timp înainte să moară. Îi era rău. A cerut să fie dus la…

Efortul fizic pe care l-a făcut în timpul meciului al echipei sale, se pare că i-au adus legendarului fotbalist argentinian probleme de sănătate. Maradona a fost internat în spital, chiar la aniversarea de 60 de ani.

Efortul fizic pe care l-a făcut pe tot parcursul meciului al echipei sale, Gimnasia Esgrima La Plata, se pare că i-au adus legendarului fotbalist argentinian probleme cu privire la starea sa de sănătate. Ulterior, Diego Maradona când a văzut că nu se simte foarte bine, fostul fotbalist a cerut să fie dus la spital.

Ba mai mult decât atât, legendarul fotbalist argentinian a fost internat în Sanatorio Ipensa, din La Plata, Argentina, chiar la aniversarea de 60 de ani. „Diego Maradona nu părea să se simtă bine. Cei din jurul lui au remarcat că părea depresiv și au decis că e mai bine să se interneze, ca să aibă un punct de vedere medical despre ceea ce îl afectează pe Diego”, a transmis ESPN Argentina.

După ce a fost internat în unitatea spitalicească la cererea sa, medicul personal al lui Maradona a făcut primele declarații cu privirea la starea de sănătate a legendarului.

Medicul personal a lui Maradona a declarat că este un pacient cu multă presiune în viața sa

„Nu e ceva serios, dar Diego e bolnav și asta îi afectează corpul. Nu știu numărul exact de zile cât va sta în spital, dar va fi aici cel puțin 3 zile, pentru a se hidrata bine și a-l face bine. Diego nu e genul care acceptă ușor ajutorul, așa că a trebuit să-l forțăm un pic. Nu e niciun centru de dezintoxicare, nu e cazul acum”, a declarat Leopoldo Luque, medicul personal al lui Maradona.

Medicul lui Diego Maradona a mai declarat că legendarul fotbalist argentinian este un pacient cu multă presiune în viața sa și trebuie ajutat. „Ziua de naștere a fost un factor care a influențat starea lui Diego. Neg categoric o recidivă a vreunei dependențe. Altfel, nu m-aș află în clinică asta.  Diego este un pacient cu multă presiune în viața sa. Trebuie ajutat”, a mai adăugat medicul personal a lui Diego Maradona.

Admin