ULTIMA ORA! Mihai Constantinescu s-a STINS. Dumnezeu sa-l odihneasca! -

ULTIMA ORA! Mihai Constantinescu s-a STINS. Dumnezeu sa-l odihneasca!

O veste tristă a fost confirmată în urmă cu puțin timp: artistul Mihai Constantinescu s-a stins. Informația a fost făcută publică de România TV

În urmă cu câteva zile, soţia artistului Simona Secrier anunţa că Mihai Constantinescu se simţea mai bine după luni de stat în comă.

Loading...

„Mihai este încă la Terapie Intensivă, dar, mulțumesc lui Dumnezeu, se vede că evoluează în bine. Acum trebuie să mai avem doar răbdare”, spunea, zilele trecute, în exclusivitate pentru România TV, Simona, soția lui Mihai Constantinescu.

Mihai Constantinescu a murit. Mihai Constantinescu a fost internat de urgență la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, în ziua de 13 mai 2019, după ce fusese găsit inconștient în propria locuință. Soţia lui a fost cea care a sunat la 112. Artistul a fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute. Medicii au reuşit să îl resusciteze după alte 20 de minute, apoi a fost dus de urgență la Spitalul Floreasca. Stare sa de sănătate însă s-a agravat, artistul suferind un nou stop-cardiac. Medicii susţin că Mihai Constantinescu a suferit o hemoragie severă după stopurile cardiace.

Artistul a suferit două intervenţii la inimă în ultimii ani. Cu 12 ani în urmă i-au fost montate valve biologice, iar în 2017 a fost din nou operat.

Sursa : favricatinromania.ro

Loading...