“TER0R|STUL” DE LA ROMÂNII AU TALENT A DAT F0C UNEI BIBLII ȘI… “VREAU SA-L 0M0R PE IOHANNIS -

“TER0R|STUL” DE LA ROMÂNII AU TALENT A DAT F0C UNEI BIBLII ȘI… “VREAU SA-L 0M0R PE IOHANNIS

“Românii au Talent” este un show fenomen care, în ultimii ani, a strâns audiențe record la Pro TV. Sezonul 10 ar urma să înceapă în februarie 2020. Până atunci au loc preselecțiile. Duminică, la hotelul Pullman din Capitală, mai mulți potențiali concurenți s-au prezentat pentru a-i convinge pe jurați că merită să participe la spectacol.

Printre aceștia și un bărbat de 29 de ani. Acesta s-a înscris pe listă și aștepta, cuminte, în culise, să intre pe scenă în fața juraților. Andra, Andi Moinescu și Mihaela Rădulescu nu anticipau, sub nicio formă, ce va urma. Potrivit informațiilor, tânărul a început, din senin, să-i înjure pe ceilalți concurenți și să-i amenințe cu moartea.

loading...

UPDATE 19:00 Potrivit anchetatorilor, “teroristul” de la “Românii au talent” se numește Florentin Olaru, este din Constanța și are 29 de ani. Tânărul avea pistolul asupra lui de tip airsoft, un pumnal, dar și… o toporișcă. Atât publicul, cât și jurații erau nerăbdători să vadă ce moment a pregătit, când, deodată a scos o Biblie, i-a dat foc și a strigat că este terorist. Mai mult decât atât, țipa că vrea să-l omoare pe președintele Iohannis.

“Astăzi, 29.09.2019, dintr-un hotel situat pe raza sectorului 1, în jurul orei 12.45, a fost formulat un apel 112, în care se reclamă că un bărbat, de 29 de ani, aflat la o selecție pentru o emisiune TV, a devenit agitat, a arătat celor prezenți un cuțit și un pistol airsoft și a dat foc unei cărți de cult.

A fost imobilizat și condus la sediul Secției 2 Poliție pentru cercetări. A fost audiat și ulterior internat într-o unitate spitalicească pentru consult de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 2 Poliție sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice“, a transmis Poliția Capitalei în urmă cu puțin timp.

A sărit inclusiv la bătaie, motiv pentru care organizatorii au sunat la poliție. Oamenii legii au intervenit rapid, iar asupra bărbatului au depistat un cuțit uriaș, dar și un pistol de tip airsoft. Imediat, scadalagiul a fost încătușat și dus la Secția 2 de Poliție pentru a fi audiat.

Loading...
loading...