Sora lui Gheorghe Dincă, declaraţii şocante! “Era prost să ţină oasele în curte?” / VIDEO -

Sora lui Gheorghe Dincă, declaraţii şocante! “Era prost să ţină oasele în curte?” / VIDEO

Sora lui Gheorghe Dincă şochează! Femeia e convinsă că fratele ei a declarat că le-a ucis pe Luiza şi pe Alexandra, ca să apere o altă persoană!

Şi nu este singura ei acuzaţie! Femeia vorbeşte, în exclusivitate, despre familia lui Gheorghe Dincă, despre perioada lui de singurătate, dar şi despre Luiza şi Alexandra.

loading...

Sora lui Gheorghe Dincă a făcut declaraţii de-a dreptul cutremurătoare! Este sigură că inculpatul nu le-a ucis pe fete şi că apără o altă persoană.

Apără pe cineva! Cine ştie cu cine a fost şi ce a făcut. Ori a spus-o: “Bă, până la urmă, mai bine spun să mă omoare, să mă închidă, ca să termin odată cu plimbatul ăsta.” Hai la închisoare, hai acasă.

Într-una aşa. I s-o fi urât. Şi o fi zis, “Mai bine spun să o termin.” Foarte rău a făcut că a recunoscut! Nu trebuia să recunoască! Dacă nu recunoştea îşi vedea de treaba lui.

Dar nu trebuia să recunoască pentru că, uite, toate se sparg acum în capul lui.

De ce nu spune, dar nu îl bagă pe ăla, că i-o fi frică. E destul de greu”, a declarat sora lui Gheorghe Dincă la “Acces Direct”.

Cea care a crescut alături de Gheorghe Dincă nu crede nici în ruptul capului că bărbatul ar fi fost în stare de crimă şi se gândeşte că, dacă totuşi a fost aşa, nu era “aşa de prost” încât să ţină osemintele în curte, ci le-ar fi dus undeva departe.

Femeia este convinsă că Gheorghe Dincă a mărturisit crimele pentru a scăpa de drumurile de la Poliţie la domiciliu şi pentru a apăra o altă persoană.

Eu nu cred! Eu nu cred! Dar a luat toată vinovăţia asupra lui din cauza asta! Ca să nu se mai afle şi de altul! Eu nu cred…

Păi aşa de prost era el? Trebuia să ţină oasele în curte? Nu le ducea şi el? Cine ştie pe unde, să nu se mai vadă, dacă erau oase de oameni?”, a mai spus femeia.

Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis “Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine.” Ia-l de acolo, du-l acasă.

Acasă, lumea grămadă, acolo “Huă, huă, huă”. Du-te îndărăt, iar du-l. Zi de zi aşa şi o fi zis mai bine spun că am făcut-o, măcar să mă ia să mă ducă dracu odată”, a continuat sora lui Dincă.

“Prima dată, zicea că nu recunoaşte, nu recunoaşte şi până la urmă ce o fi zis “Lasă dracu, am făcut-o, să mă ia, să mă ducă odată, ca să termine.”

Ia-l de acolo, du-l acasă. Acasă, lumea grămadă, acolo “Huă, huă, huă”. Du-te îndărăt, iar du-l. Zi de zi aşa şi o fi zis mai bine spun că am făcut-o, măcar să mă ia să mă ducă dracu odată”, a continuat sora lui Dincă.

La începutul anchetei, s-a spus că Gheorghe Dincă şi-ar fi violat propria fiică! Daniela Dincă a infirmat aceste zvonuri, iar acum, sora inculpatului spune că nu a auzit nimic de aşa ceva.

De asemenea, femeia a povestit că, înainte să înceapă scandalul Caracal, Dincă a vizitat-o şi nimic prevestea ce avea să se întâmple.

“Nu cred aşa ceva! Nu cred aşa ceva! S-ar putea una ca asta? Deci să… Copilul tău, propriul copil… Dar ce vorbă e aia?

Când şi cum? Că eu n-am… Până la ora actuală, eu nu am auzit aşa ceva!

Nu, nu, nu (n.r. n-a fost supărat în ultima perioadă) că a fost chiar la sfârşitul lunii trecute, am avut pomană băiatului şi soţului.

A venit, l-am chemat, că întotdeauna l-am chemat la noi. Şi a venit, am vorbit la masă. A râs, a spus. Nu s-a văzut nimic”, a dezvăluit sora lui Gheorghe Dincă.

Loading...
loading...