Şoferul de TIR ucis în Belgia a fost condus pe ultimul drum. Soţia lui Florin va naşte gemeni în curând

Momente sfâşietoare pentru familia lui Florin, şoferul de TIR ucis în Belgia, în urma unui accident stupid. Bărbatul a fost condus pe ultimul drum, iar soţia sa, însărcinată cu gemeni, va naşte în curând. 

Florin Corsei, în vârstă de 32 de ani, a pierit în Belgia, într-un accident. În luna martie, bărbatul urma să devină, din nou, tată. De data aceasta, soţia sa este însărcinată cu gemeni. Florin Corsei era aşteptat de familie să se întoarcă acasă, pentru a fi prezent la naşterea copiilor. 

S-a întors acasă, dar fără viaţă. Sâmbătă, 8 februarie, Florin Corsei a fost condus pe ultimul drum de apropiaţi. La înmormântare au participat rude, prieteni şi colegi de muncă. Cortegiul funerar a fost deschis de un cap de tractor pe care scria Convoi Exceptinnel, conform Observator.

Florin Corsei a lăsat în urmă un băieţel, dar şi pe soţia lui, care se pregăteşte să nască. Femeia este acum însărcinată gemeni: băiat şi fată. Copiii nu îşi vor cunoaşte niciodată tatăl!

Cum a murit Florin Corsei

Vă reamintim că Florin Corsei, în vârstă de 32 de ani, originar din Botoşani, se afla lângă camionul său, pe marginea drumului. Bărbatul a reparat o pană şi, ulterior, a coborât din nou din vehicul pentru a se asigura că totul este bine. 

În acel moment însă, un camion care circula pe autostradă s-a abătut de la carosabil şi s-a izbit puternic în camionul lui Florin Corsei. Botoşăneanul a fost dus în stare gravă la spital, unde şi-a dat ultima suflare.

Admin

Admin