Șoc total în showbiz! Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca! Unde au fost cei doi împreună -

Șoc total în showbiz! Tudor Chirilă, îndrăgostit de Andreea Esca! Unde au fost cei doi împreună

Tudor Chirilă nu încetează să surprindă. Juratul de la Vocea României a avut o relație de lungă durată cu Andreea Raicu, dar care nu s-a terminat deloc bine. Cei doi s-au despărțit, iar artistul și-a întemeiat o familie cu o altă femeie, cu care nu s-a căsătorit niciodată.

Mai există, însă o altă Andreea care l-a marcat profund pe Tudor Chirilă: Andreea Esca. Aceasta l-a invitat pe cântăreț, la Europa Fm, la emisiunea sa, iar solistul trupei Vama a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul uluitoare.

„Era o tabără de schi, nu știu ce se întâmpla, și Andreea Esca era foarte frumoasă. Era clasa a IX-a la liceul Lazăr și eu știam chestia asta. Și m-am îndrăgostit de Andreea, dar ea era combinată cu un băiat de clasa a XI-a, al cărui nume dacă vrea să vi-l spună, vi-l spune. Dacă nu, eu o să îi fac această concesie astăzi și n-am să spun eu numele lui”, a spus acesta.

Juratul de la Vocea României s-a ținut de cuvânt și a spus numele băiatului, dar în schimb a povestit că își aduce aminte și acum chipul Andreei din tabără și părul acela blond. Dragostea dintre prezentatoarea știrilor Pro Tv și Tudor Chirilă nu s-a consumat pentru că a rămas neîmpărtașită.

Ce a spus Andreea Esca

„Cum puteam eu să ies în evidență? Dar vreau să afirm aici, La Radio, că a fost o dragoste care m-a marcat, după care, când am văzut ascensiunea extraordinară a Andreei Esca în televiziune, mi-am dat seama că de mic am avut gusturi bune. Și chiar dacă această dragoste a rămas neîmplinită, neîmpărtășită, nostalgia este tot ce contează în viața asta și îmi vin în minte imaginile cu ea blondă și îmbrăcată într-o geacă… posibil vișinie (…) Cred că dacă scormonesc atent, dau și de o fotografie. Dacă nu cu mine și cu tine, că sigur nu există, una de-a mea, pe care o am eu cu tine, oi fi furat eu ceva”, a declarat Tudor Chirilă.

Andreea Esca nu l-a crezut pe Tudor Chirilă prima dată, pentru că se pare că acesta îi mai spusese o dată povestea, dar acum s-a convins că artistul vorbește serios. Ea a crezut tot timpul că juratul de la Vocea României o confundă.