ȘERBAN HUIDU, ATAC JOSNIC LA ADRESA IRINEI RIMES: „NU MAI SUPORT! E O ÎNCHIPUITĂ CARE URĂȘTE BĂRBAȚII” CUVINTE DURE DESPRE VEDETA PRO TV -

ȘERBAN HUIDU, ATAC JOSNIC LA ADRESA IRINEI RIMES: „NU MAI SUPORT! E O ÎNCHIPUITĂ CARE URĂȘTE BĂRBAȚII” CUVINTE DURE DESPRE VEDETA PRO TV

Nu este o noutate faptul că Șerban Huidu dă frâu liber gândurilor pe rețelele de

socializare, însă de această dată fostul prezentator a luat în vizor unii artiști care locuiesc în România și provin din Republica Moldova.

Huidu a atacat-o josnic pe Irina Rimes, despre care spune că este „o închipuită ce urăște bărbații„.

”Nu știu dacă e doar obsesia mea, dar nu mai suport piese muzicale pline de versuri neînțelese, inefabile și cântate de ”înțelepți” di pesti Prut”. 

Am difuzat, în urmă cu mulți ani, pentru prima dată în România la un post de radio important, Carla’s Dreams.

Acum pe toate posturile sunt motani fără voce (The Motans, n. red.), Irine (Irina Rimes, n. red.) închipuite și care urăsc bărbații, Stam (Mark Stam, n.red.) ala de dracu’ îl înțelege.

Bre, gata, ce e mult strică. Iar voi sunteți în exces. Marile case de producție muzicală se ghidează după ce le cer căcăcioșii de la radio. Fără să înțeleagă că e exact pe dos.

Cel mai bun exemplu îl aveți aici: eu am avut curaj să difuzez Carla’s Dreams când nimeni nu dădea doi bani pe ei„, a scris Șerban Huidu pe rețelele de socializare.

În urma comentariilor primite la postare, cârcotașul a ținut să precizeze:  ”Și pentru fanii ce nu au înțeles nimic din postarea

anterioară, am o melodie ce îmi place mult de la Carla’s. Credeți că a ajuns la vreun radio? Nu. Că nu are pastile și nici heroină. Versurile ce impresionează adevărații semidocți

Șerban Huidu, reacție radicală despre accidentul provocat de Mario Iorgulescu

Șerban Huidu nu a mai suportat comentariile dure la adresa lui după ce, de zile bune, a apărut o fotografie în care el apare alături de Mario Iorgulescu și tatăl său, Gino Iorgulescu.

După cum puteți vedea în imagine, cei trei poartă un dialog despre accidentul produs de fiul Ligii Profesioniste de Fotbal, în urma căruia Dany Vicol, un tânăr de 24 de ani, a murit.

 “Eram beat mort, drogat și mergeam cu 240 km/h” este replica fiului Ligii Profesioniste de Fotbal.

Iar mărturisirea lui Gino Iorgulescu trecută pe poza devenită virală este: “Cică ar fi omorât pe unul… Mi-e frică să nu intre băiatul în pușcărie”.

Prezentatorul TV reacționează pe acel meme (n.r.: o idee, un stil sau un comportament care se răspândește de la o persoană la alta în interiorul aceleași culturi): 

“Calm, nu vă agitaţi. Eu am omorât trei şi nu am făcut o zi de pârnaie”.

Când a publicat această controversată fotografie pe contul lui oficial de Facebook, realizatorul emisiunii “Cronica Cârcotaşilor“ a transmis următorul mesaj: 

“Au început. Pe net toţi sunt judecători si toţi «au dreptate». Nu e treaba mea să comentez un accident. Atât timp cât nu se ştiu detalii este inutil.

Condoleanţe familiei îndurerate şi aş vrea să îi rog pe cei cu păreri şi alte «adevăruri absolute» să se abţină.

Măcar din respect pentru ce s-a întâmplat. Pentru «moraliştii de carton» drama nu contează. Tot ce vor e să se mai răzbune virtual pe cei care cred ei că sunt vinovaţi de neputinţa proprie”.