Secretul pe care Ileana Ciuculete l-a vrut ascuns. Ce scria, de fapt, în certificatul ei de naștere -

Secretul pe care Ileana Ciuculete l-a vrut ascuns. Ce scria, de fapt, în certificatul ei de naștere

Ileana Ciuculete a avut un secret pe care a vrut să îl țină bine ascuns, însă care a ieșit ulterior la iveală. Este legat de vârsta ei reală, pe care a vrut să o țină secret o bună bucată de vreme. Și a reușit, până când s-a aflat ce scrie, de fapt, în certificatul ei de naștere.

Ileana Ciuculete s-a născut pe 20 septembrie 1957 – sau cel puțin asta este informația care s-a propagat peste tot. Realitatea este, însă, una diferită, adevărul fiind scos la iveală de primarul comunei Vela, Dolj. Gheorghe Câmpeanu a recunoscut acum ceva vreme că, în realitate, există o diferență semnificativă între vârsta reală a artistei și cea „promovată” de aceasta.

În certificatul de naștere al Ilenei Ciuculete, este clar menționat că vedeta a venit pe lume în anul 1952, astfel fiind cu cinci ani mai în vârstă decât susținea ea. Realitatea este că nu prea mai contează astfel de detalii, având în vedere că regretata cântăreață nici nu mai este printre noi.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe 14 martie 2017, fiind răpusă de o boală incurabilă: ciroza hepatică. Artista s-a stins pe patul de spital, iar în urma ei a rămas durere, dar și un război tacit, purtat de fostul ei soț și de fiii ei, fiecare dintre ei dorind să își adjudece averea cântăreței.

În acest an, pe 30 noiembrie, Cornel Galeș, fostul soț al artistei, a încetat și el din viață. A murit în urma unui accident rutier produs din Spania. Într-un final, însă, fiii artistei au îngropat securea războiului și au mers să-i spună „adio” lui Galeș, la înmormântarea acestuia.