Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu au devenit naşi! Invitaţii nu şi-au putut lua ochii de la cei doi

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu sunt în culmea fericirii. Cei doi îndrăgostiţi au mai făcut un pas în relaţia lor de cuplu şi au devenit împreună părinţi spirituali.

Vedetele au ales pentru eveniment nişte ţinute spectaculoase, drept pentru care nu e de mirare că cei prezenţi la fericitul eveniment nu i-au mai putut scăpa din priviri.

Roxana Ionescu şi Tinu Vidaicu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul autohton. În weekend, “mama natură” şi partenerul său au devenit părinţi sprituali, eveniment care i-a bucurat nespus de mult, atât pe ei, cât şi pe apropiaţii lor. Aceştia au botezat o fetiţă superbă, fiica unor buni prieteni, iar frumoasa Roxana s-a dezlipit cu greu de fetiţă, pe tot parcursul petrecerii.

Petrecerea a fost una ca în basme. Pentru că a dorit ca evenimentul să iasă perfect, Roxana Ionescu a început pregătirile încă de dimineaţă. Vedeta şi-a aranjat părul într-o coafură, pe atât de simplă, pe atât de deosebită şi a optat pentru un machiaj la fel de special. În ceea ce priveşte vestimentaţia, “mama natură” a optat pentru o rochie splendidă. Frumoasa vedetă a purtat o rochie de un albastru regal, lungă şi cu o crăpătură sexy la spate, ce-i scotea în evidenţă silueta perfectă.

Aşa cum vă aşteptaţi, nici partenerul său nu s-a lăsat mai prejos, fiind aranjat la patru ace. Tinu Vidaicu a ales să poarte un costum negru, extrem de elegant. 

Unul dintre cele mai aşteptate momente ale serii a fost aducerea desertului. Tortul a fost unul la fel de spectaculos, fiind format din nu mai puţin de cinci etaje. Ornat frumos, în alb şi roz, culori potrivite pentru fetiţa botezată, invitaţii au fost foarte încântaţi la vederea acestuia.

Admin

Admin