România înscrie două goluri în partida cu Ucraina, scor final 3-0 -

România înscrie două goluri în partida cu Ucraina, scor final 3-0

România U21 a jucat în această seară împotriva echipei de tineri din Ucraina, țara noastră și-a învins vecina cu scorul final de 3-0. Golurile au fost marcate în ultimele 20 de minute ale partidei transmise de Pro TV.

Meciul s-a desfășurat fără incidente, asta după ce țara noastră a fost criticată dur din cauza suporterilor care au fost indisciplinați la ultimele partide, atât din Liga 1 cât și din Campionatul European.

Loading...

România – Ucraina tuneu final din Campionatul European

România a fost vedetă în această seară, după ce în ultimele minute a înscris dintr-un foc două trei în poarta Ucrainei. Primul jucător care a marcat în poarta adversarilor vecini a fost Moruțan care a deschis scorul cu o deviere superbă după centrarea lui Boboc.

Imediat după golul care a schimbat tabela, Petre majorează diferența cu o lovitură de cap. Scorul final al patridei a fost de 3-0. Sâmbătă la ora 19 în direct la Pro TV, naționala mare joacă cu Insulele Feroe, iar victoria cu aceasta echipă este obligatorie pentru a putea rămâne în cărți.

Marți țara noastră mai dă un test cu Norvegia, în direct la Pro TV.

Petre nu a dezamăgit fanii, iar în prelungirile partidei a mai marcat un gol, pentru clarificare victoriei scor final România – Ucraina 3-0.

Loading...