Pus de două ori la podea, Morosanu iși revine miraculos si căstigă meciul prin K.O!!! Tot respectul pentru acest lucru! -

Pus de două ori la podea, Morosanu iși revine miraculos si căstigă meciul prin K.O!!! Tot respectul pentru acest lucru!

Romania a oferit  lumii, sportivi care au făcut istorie cu performanțele lor.  Ilie Nastase care a fost primul romăn ,numărul 1 mondial în tenis, la Nadia cu prima notă de zece acordată la gimnastică pană la inegalabilul Hagi care a reușit să uimeasca stadioane întregi cu execuțiile sale geniale ,un Maradona al Romăniei!

Protagonistul acestui articol este boxerul Cătălin Moroșanu. Un  talentat sportiv ,extrem de muncitor si perseverent  iubit si apreciat. Născut în 3o iunie 1984,pugilist la categorie grea , kickboxer și luptător de K1 de valoare!A fost consilier local,s-a retras datorită dezamăgirilor provocate de clasa politică!Iși continuă studiile de drept visănd la o carieră de succes!

I se spune-MOARTEA DIN CARPAȚI!Plin de ambițieși orgolios iși duce luptele din ring apring,rar se dă bătut!Spre exemplu ,in lupta din clipul postat mai sus deși a fost pus la pămănt de două ori ,se ridică din nou și reușește  să căstige lupta avută cu PATRICK LIEDERT,de la SUPERCOMBAT WORLD GRAND PRIX,prin K.O!