Primele imagini de la botezul mezinei lui Mihai Morar. Roua a fost o mică prințesă. FOTO

A fost o zi cu adevărat specială pentru Mihai Morar și familia lui. Îndrăgitul prezentator TV și-a botezat mezina, pe micuța Roua, care a fost o adevărată prințesă la fericitul eveniment.

Iată că, acum, au fost făcute publice și primele imagini de la botez, care a fost ținut într-o dată cu semnificație aparte.

Mihai Morar a botezat-o pe Roua Ilia, mezina sa și a soției, Gabriela.

Pentru eveniment, copila a fost îmbrăcată într-o rochie albastru deschis, asortată cu o bentiță cu fundă, care chiar a transformat-o într-o adevărată prințesă.

Cum s-au îmbrăcat fericiții părinți

Deși este un lucru obișnuit pentru mulți părinți să se asorteze cu copiii la botez, iată că familia Morar nu a făcut acest lucru, probabil preferând să o lase pe micuța lor să fie adevărata vedetă a zilei.

Mihai Morar a optat pentru un costum negru marca BMan Romania, asortat într-un mod foarte chic cu niște pantofi sport. Soția lui, Gabriela, a purtat culorile verde și negru.

Mici prințese au fost și celelalte două fiice ale prezentatorului, Maria și Cezara. Ambele au purtat rochii negre cu modele florale, însă ținutele nu au fost identice.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!