Pe patul de spital, a fost pusă să aleagă între o viață normală și bebelușul din pântecul ei: -

Pe patul de spital, a fost pusă să aleagă între o viață normală și bebelușul din pântecul ei:

Întinsă pe patul de spital, paralizată de durere și de groază, după ce abia scăpase cu viață dintr-un accident rutier, a primit o este șocantă. Tânăra a aflat că era însărcinată. Însă nu avea niciun motiv să fie fericită. Suferise răni cumplite, iar operațiile de reconstrucție i-ar fi putut omorî bebelușul. Ce a ales?

Caitlin Conner, din Texas, SUA, avea 29 de ani când a ajuns de urgență la spital. Ea și iubitul ei fuseseră implicați într-un accident rutier. Copleșită de durere și încă în șoc, tânăra încerca să afle dacă iubitul ei era în viață. Nu s-ar fi așteptat niciodată să primească o astfel de veste de la medici!

Pe patul de spital, a aflat că era însărcinată în patru săptămâni. Însă sarcina nu era un motiv de bucurie. Femeii i s-a explicat că suferise răni grave la nivelului piciorului, iar operațiile de salvare a membrului inferior ar pune în pericol supraviețuirea bebelușului din pântecul ei.

Caitlin trebuia să facă o alegere: piciorul sau copilul.

Nu i-a fost tocmai ușor să ia o decizie, însă, până la urmă, și-a dat seama că, din acel moment, un singur lucru avea să conteze în viața ei. Tânăra a cerut să i se aducă un telefon, pentru a lua legătura cu iubitul ei, care fusese internat la un alt spital. După ce l-a întrebat cum se simțea, i-a dat marea veste: urmau să devină părinți!

Câteva zile mai târziu, medicii i-au amputat piciorul. Caitlin avea o nouă misiune: să reînvețe să meargă înainte de a naște.

„Mi-am dat seama că piciorul meu era pierdut de la locul accidentului. Arăta groaznic. M-am concentrat pe recuperare, care n-a fost deloc ușoară. Fiind însărcinată, nu puteam lua medicamente prea puternice pentru durere.

Știam că trebuie să fiu calmă, orice s-ar întâmpla, ca să nu îi fac rău copilului. Din clipa în care am aflat că sunt însărcinată, eu nu am mai fost importantă. Totul era despre bebelușul din pântecul meu. Piciorul meu nu mă definea ca om, acest copil, da”, a explicat Caitlin.

Mama unei fetițe, Caitlin și descoperit noi pasiuni, concurând în diferite competiții pentru persoanele cu dizabilitați.

Foto: Facebook/ Caitlin Conner