Părinţii Luizei au mers acasă la părinţii Alexandrei, după ce s-a anunţat oficial că fata e moartă

Părinţii Luizei au mers acasă la Alexandra, după ce au aflat că fata e moartă, pentru a fi alături de mama şi tatăl adolescentei de 15 ani. “Sperăm într-o minune”, e tot ce mai pot spune cele două familii lovite de criminalul din Caracal.

Imagini copleşitoare filmate la Dobrosloveni, în comuna în care locuia Alexandra Mâceşanu, fata de 15 ani ucisă fără milă de Gheorghe Dincă, la Caracal. Părinţii Luizei Melencu, adolescenta de 19 ani pe care criminalul a recunoscut că a ucis-o, de asemenea.

Solidaritate emoţionantă între cele două familii, după ce autorităţile au anunţat, oficial, că au şi dovezi materiale ale uciderii Alexandrei. În ciuda faptului că ADN-ul fetei a fost descoperit în resturile osoase găsite în curtea casei lui Dincă, părinţii speră însă într-o minune, aşa cum au spus corespondentului Observator de la Dobrosloveni. 

Părinţii Luizei au intrat în curtea casei familiei Mâceşanu, întâmpinaţi de mama şi tatăl Alexandrei. Au stat acolod e vorbă, după aproape jumătate de oră au plecat, urmaţi la scurtă vreme de gazdele lor. Din imagini se vede că atmosfera e încărcată şi că oamenii sunt pur şi simplu dărâmaţi de ceea ce află, zi de zi, despre fetele lor.

Gheorghe Dincă le-a spus anchetatorilor că Luiza Melencu, a doua fată pe care a ucis-o, a mers de bună voi cu el, acasă, la Caracal. Le-a dat şid etalii despre cum a omorât-o.

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!