O româncă s-a oferit carabinierilor, după ce iubitul ei a fost prins conducând fără permis, la Foggia

O tânără în vârstă de 33 de ani, româncă, s-a oferit din proprie iniţiativă carabinierilor, după ce ofiţerii au oprit maşina condusă de iubitul ei, care nu avea carnet de conducere.

Tânăra era atât de disperată să-l scape de puşcărie pe iubitul ei, încât le-a oferit celor doi carabinieri servicii sexuale, ca aceştia să “închidă ochii” şi să-i lase să plece.

loading...

O româncă s-a oferit carabinierilor din Foggia, ca să-l scape de puşcărie pe iubitul său, prins fără permis

O româncă a fost arestată la Cerignola de carabinierii din Foggia, după ce fata s-a oferit pur şi simplu carabinierilor, ca să-l scape pe iubitul său de puşcărie, prins fără permis la volan. Uimiţi de propunerea româncei, carabinierii au ridicat-o imediat şi au dus-o în arest, acuzată de instigare la corupţie.

Ulterior, românca a fost eliberată.

“O femeie de naționalitate română, în vârstă de 33 de ani, a fost arestată. Carabinierii din Cerignola, din provincia Foggia, au acuzat-o că fata a instigat la corupție, după ce le-a oferit servicii sexuale pentru a-i împiedica să-l sancţioneze pe iubitul său, care se afla la volanul maşinii oprite”, precizează autorităţile, citate de leggo.it.

Loading...
loading...