O mamă și-a găsit fiica moartă în casă. Tânăra farmacistă din Timișoara și-a pus capăt zilelor

Tragedie în Timișoara, acolo unde o mamă și-a găsit fiica zăcând pe podea. Tânăra a ales să își pună capăt zilelor.

O mamă din Timișoară a avut parte de șocul vieții ei. Femeia în vârstă de 71 de ani a făcut cea mai macrabră descoperire. Bătrâna și-a găsit fiica moartă în casă. Femeia în vârstă de 39 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a luat o supradoză de medicamente.

Bătrână și-a găsit fiica fără suflare, după ce a decis să îi facă o vizită pentru a o chema la masă. Cele două locuiam în același bloc, una la parter, cealaltă la etaj.

Pentru că nu și-a mai văzut fiica de câteva zile, femeia a mers la ușa acesteia. Însă, când a intrat în casă, a avut parte de șocul vieții ei. Fiica sa zăcea fără suflare pe podea.

Bătrâna a sunat imediat la numărul de urgență 112, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul femeii în vârstă de 39 de ani. 

Din primele informații se pare că femeia în vârstă de 39 de ani și-a pus capăt zilelor după ce a luat o supradoză de medicamente. De asemenea, se pare că victima era cunoscută ca suferind de ceva vreme de depresie.

Atât mama, cât și fiica erau farmaciste și în trecut au avut probleme cu legea, pe vremea când locuiau la Cluj. La acea vreme, cele două femei au fost acuzate de trafic de substanțe psihotrope.

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut tragicul eveniment.

Femeia de 39 de ani nu a lăsat nici un bilet de adio în urma sa. Acum mama sa a rămas singură pe lume și nu înțelege de ce fiica sa a recurs la un asemenea gest. 

Admin

Admin