O mamă disperată care dormea lângă metrou, în Bucureşti, cu cei 5 copii, salvată de oameni, în ultima clipă

O mamă disperată care doarmea lângă metrou, în Bucureşti, cu cei 5 copii, salvată de oameni, în ultima clipă. Un apel a fost lansat pe Facebook pentru ca tânăra mămică să fie ajutată să iasă dintr-o situaţie îngrozitoare, fiind pe punctul de a renunţa la micuţii ei.

“Oameni buni am nevoie de ajutor! Am găsit aceasta mama cu 5 copilași care dorm pe strada! Nu au pe nimeni mam așezat lângă ei, nu am cuvinte, plâng pt acești îngerași care dorm pe jos. Va rog distribuiți poate ii ajuta cineva! Spune ca are pe cineva aici în București, care ia promis ca o ajuta. Dar nu are nici măcar telefon. Este disperata și vrea sa renunțe la copii și sa oprească doar pe cea mare. Ca nu are unde să locuiască!!! 😥😭😭😭Fetita de 6 ani nu se oprește din plans😭”, a scris Marina, o bucureşteancă ce i-a fotografiat pe copii, marţi seara, la Facebook.

Postarea a devenit virală, adunând 21.000 de distribuiri şi fiind văzută de alte mii de oameni. După 10 ore, Marina a revenit şi a anunţat că mîmica şi cei 5 copilaşi au fost efectiv salvaţi de o femeie care şi-a asumat în faţa autorităţilor că va avea grijă de toţi.

“Dragi prietenii, în legătură cu această mămică cu cei 5 copilași care i-am găsit dormind pe strada, va anunț că acum sunt bine! O minunată Doamnă pe nume Nevenka Marlys A venit la poliție, a mers și la protecția copilului, și a declarat că îi ia în grija pe mămică și cei 5 copilași. După care la vă oferi o locuință. Va mulțumesc tuturor pentru distribuirii și pt tot ajutorul acordat. Primesc continu mesaje, nu va pot răspunde la toți. Asa ca scriu aici copii sunt bine! Puteți ajuta în continuare cu alimente, haine pt mama și pt copii, jucării, orice este de ajutor. Eu atât am putut sa fac! Legătura o puteți tine cu Doamna Nevenka Marlys! 🤗👏❤️”

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!