O fetiță din Piatra Neamț și-a așteptat părinții plecați la muncă în Anglia, toată noaptea într-o scară de bloc -

O fetiță din Piatra Neamț și-a așteptat părinții plecați la muncă în Anglia, toată noaptea într-o scară de bloc

Povestea fetiței de 12 ani din Piatra Neamț a impresionat o țară întreagă.

Ana-Maria a fost găsită în această dimineață într-o scară de bloc din oraș, așteptându-și părinții plecați la muncă în Anglia.

Loading...

Copila, dată dispărută de vineri la amiaza, voia să le facă o surpriză celor dragi pentru că știa că urmau să se întoarcă acasă, însă planurile lor între timp s-au schimbat.

Părinții fetiței erau plecați la muncă în Anglia, iar ea era lăsată în grija unei cunoștințe.

Știind că părinții ei urmează să se întoarcă acasă, Ana-Maria s-a gândit să le facă o surpriză.

Însă, fără știrea muciței, planurile s-au schimbat între timp, iar copila a rămas o noapte întreagă în scara blocului, așteptând singură, în frig.

Oamenii au căutat-o o noapte întreagă și au găsit-o în scara de bloc în care locuise, în chirie, cu părinții ei înainte să plece din țară.

“Poveste trista cu final fericit …care trebuie sa ne bucure , dar sa ne dea de gândit…

Povestea are final fericit (fetița a fost găsită in scara unui bloc de pe strada Grigore Ureche, vie și nevătămată). Ajunsese acolo, însă, pentru ca a stat acolo cu chirie, in urma cu ceva timp.

A stat alături de părinții ei care au fost nevoiți sa plece la munca in străinătate. Și sa o lase in grija unei cunoștințe apropiate.

A mers acolo pentru ca PĂRINȚII i au spus ca vor veni acasa! Și fetița s-a bucurat ca ii va revedea.

Și a mers acolo să ii aștepte, să se bucure de venirea lor; a mers acolo unde a știut ea ca a avut clipe fericite!!! Doar ca între timp, planurile s-au schimbat și ei nu au mai venit.

Iar fetița a rămas sa viseze in scara unui bloc in care a trăit clipele ei de fericire…”, a scris jurnalista Catrinel Dana Cojocaru, pe Facebook.

Loading...