Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa! Ce ar fi făcut şoferul de TIR cu puţin timp înainte de tragedie -

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa! Ce ar fi făcut şoferul de TIR cu puţin timp înainte de tragedie

Zece persoane au murit, sâmbătă, în urma unui accident rutier deosebit de grav.

Este vorba despre tragedia care s-a petrecut pe o șosea din Ialomița, în dimineața de 5 octombrie.

loading...

Acum s-a aflat și cauza pentru care s-ar fi petrecut impactul deosebit de grav.

Motivul pentru care s-ar fi produs accidentul din Ialomiţa

Zece oameni au murit în weekendul care tocmai s-a încheiat, în urma accidentului rutier violent, între un TIR și un microbuz.

Polițiștii care anchetează cazul sunt de părere că este posibil ca șoferul de TIR să fi adormit chiar la volan, sau să nu fi fost atent la drum.

O altă posibilititate ar fi ca mașina să fi suferit o defecțiune tehnică.

Există însă persoane care susțin că tragedia care s-a petrecut pe șoseaua din Ialomița ar avea o altă cauză.

Șoferul care se face vinovat că a provocat o asemenea tragedie a intrat cu vehiculul de mare tonaj pe contrasens și și-a spulberat victimele.

Mai mult capul tractorului va fi supus unei expertize tehnice, pentru a le putea oferi anchetatorilor informațiile corecte.

Șoferul de TIR care a provocat momentele horror a condus toată noaptea și s-ar fi grăbit să ajungă acasă. Motivul din spate e uluitor:

conducătorul auto specializat voia să ajungă cât mai rapid, pentru a merge apoi la pescuit.

Ipotezele anchetatorilor despre accidentul din Ialomiţa

Bărbatul plecase vineri, la ora 16:00, din Târgu Jiu. Ar fi urmat să ajungă la Ciulnița, în Ialomița, din apropiere de Slobozia.

Totodată, cu doar câțiva kilometri înainte de locul accidentului înfiorător, șoferul a făcut o oprire, pentru a bea o cafea.

Există surse care susțin că se grăbea să ajungă acasă, potrivit observator.tv.

Transportul său era unul de pene de păsăre, pe care le avea în camion.

Oamenii legii sunt puși acum în fața unei anchete grele, pentru că vor trebui să determine motivul exact pentru care șoferul de TIR a pierdut controlul direcției și a intrat pe contrases.

A spulberat în câteva secunde un microbuz în care existau 16 persoane. Zece oameni au murit în urma impactului deosebit de grav.

Loading...
loading...