Mirela Vaida, pusă pe fapte mari: "Cred că mai scap de un viciu" -

Mirela Vaida, pusă pe fapte mari: “Cred că mai scap de un viciu”

În decursul acestei săptămâni, Mirela Vaida s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Din fericire, îndrăgita prezentatoare se simte ceva mai bine, însă este tot răguşită. În aceste zile, vedeta e meditat asupra unui lucru important şi le-a dat o veste mare fanilor!

renunţe la un viciu pe care îl are de ani buni. Este vorba despre cafea. Potrivit spuselor sale, în perioada răcelii, vedeta a făcut o pasiune mai mare pentru ceaiuri, pe care obişnuieşte să le bea acum în fiecare dimineaţă.

“Cred că mai scap de un viciu: cafeaua! ☕️🦋 De când cu raguşeala şi răceala ultimelor zile, am redescoperit ceaiurile naturale din plante, chiar de la prima oră a dimineţii!”, a scris Mirela Vaida pe contul său de Instagram.

Mirela Vaida speră să-şi revină cât mai curând

În cadrul emisiunii Acces Direct, Mirela Vaida şi-a anunţat fanii că speră să se facă bine cât mai repede, deoarece duminică seară urmează să susţină un spectacol.

“Am rămas cu răguşeala. Eu am şi spectacol, duminică seară, unde trebuie să cânt şi sper să-mi revin, dar la felul în care vorbesc eu şi acasă şi aici nu ştiu dacă, dar oricum, veniţi acolo şi ne descurcăm noi”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.