Mihai Constantinescu a murit după 5 luni de comă -

Mihai Constantinescu a murit după 5 luni de comă

A murit Mihai Constantinescu! Artistul, în vârstă de 73 de ani, era internat de cinci luni de zile în spital fiind în comă indusă după ce a suferit un grav stop cardio-respirator. 

Din păcate acesta a încetat din viață pe 29 octombrie. Informaţia a fost confirmată de televiyiiunile de ştiri.

Loading...

Vă readucem aminte că interpretul a ajuns în spital în luna martie acuzând probleme de respirația și având tensiune oscilantă.

Acesta a suferit două intervenții chirurgicale la inimă în ultimii zece ani

A murit Mihai Constantinescu!

Diagnosticul lui de atunci era stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, hipertensiune pulmonară medie și insuficiențe respiratorii.

În 2017 artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.

Artistul a suferit un stop cardio-respirator în dimineața de 13 mai, iar creierul său nu a fost oxigenat timp de 10 minute. Ulterior, muzicianul a mai suferit alte două stopuri cardio-respiratorii.

Vă readucem aminte că prietenii lui Mihai Constantinescu au organizat și o campanie de donare de sânge la care au participat circa 100 de persoane.

Apropiații se rugau pentru o minune care nu a mai venit niciodată.

Artistul nu a putut fi nici măcar transportat la o clinică din străinătate, așa cum își dorea familia. „Simona este devastată.

Ea este omul devotat care îl iubeşte enorm. De aproape un an şi-a întrerupt orice activitate ca să îi fie alături lui Mihai în permanență.

Artistul era în comă de mai multe luni

Avea un serviciu cu program zilnic, însă i-a păsat mai mult de Mihai (…). Mihai e un om vesel, fericit, un om cu inteligenţă sclipitoare, a avut o viaţă frumoasă.

A fost, însă, și o persoană extrem de sensibilă şi i s-au întâmplat multe lucruri care l-au supărat.

Undeva, cumva, starea de sănătate a inimii lui a fost atinsă”, a declarat fosta soție a artistului, Mihaela Constantinescu.

În urmă cu aproape doi ani, în toamna anului 2017, cântărețul și Simona Secrier și-au jurat iubire și credință veșnică, în mare secret, departe de ochii curioșilor. 

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine.

Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă.

Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu într-un interviu.

Loading...