Menajera lui Gheorghe Dincă, dezvăluiri halucinante! Monstrul din Caracal a încercat să o violeze? “Mi-a strâns mâinile și saliva pe mine”

Viorica Stoian, femeia care a muncit pentru Gheorghe Dincă, respectiv i-a făcut menajul în casă și mâncare, a făcut dezvăluiri de-a dreptul halucinante despre comportamentul pe care l-a avut monstrul din Caracal la adresa ei.

Femeia povestește că Gheorghe Dincă ar fi încercat să o violeze, chiar în timp ce soțul său lucra tot pentru acesta, ajutându-l să construiască un beci.

loading...

Am suferit foarte mult. Am suferit că mă vedeam că nu putere să pot să-l răzbun să-i fac ceva, să… să-l zgârii să-i rup o buză să… Şi acum am imaginea aia.

De câte ori vb despre asta, mi se pune un nod în gât. Cum îi curgea scuipatul pe mine, şi m-a prins şi cu mâinile aşa, de nu mai puteam să mai fac nicio mişcare.

Mi-a spus: “Spune-mi cât vrei, dacă vrei să te culci cu mine.” L-am împins, că nu am putut să îi dau eu brânci. L-am împins şi am fugit.

Am fugit pe scări. Şi de atunci, din ziua aia, când mi-a propus, eu am plecat acasă.”, a declarat menajera lui Dincă, la Acces Direct.

Gheorghe Dincă i-ar fi oferit bani femeii contra serviciilor sexuale.

Menajera bărbatului s-a speriat teribil, mai ales după întâmplarea când monstrul din Caracal a imobilizat-o și a încercat să o violeze.

Adică în halul în care m-a strâns, în care m-a luat, că nu mai aveam nici aer, cred că da.
După două săptămâni, a venit după mine acasă.  Şi i-am spus că nu mă întorc.

 “Bă, verico, iartă-mă. Te rog eu, iartă-mă. Nu se mai întâmplă. Ştii cum e, că trebuie să încerc şi eu.” Eu îi ziceam să mă lase, să plece şi el intra peste mine în casă.”, a mai spus femeia.

După acel incident, femeia povestește că i-a fost prea frică să se întoarcă și să muncească pentru el, astfel că au rămas doar la stadiul se a se mai saluta întâmplător pe stradă.

Nu am mai avut contact cu el. Doar îl vedeam aşa la pâine, dimineaţa.

Când mă duceam eu să iau pâinea, venea şi el. Şi lua şi el câte un sac de pâine.”, mărturisește menajera lui Gheorghe Dincă.

Cu un nod în gât, menajera Viorica a povestit şi ce a făcut, dar şi ce a văzut în casa lui Gheorghe Dincă timp de două luni, cât a lucrat acolo.

Doar făceam mâncare şi atât. Lucram cu soţul meu, cu socrul meu, cu cumnatul meu. Soţul meu a muncit, eu am muncit.

Ne-a dat banii. Corect a fost, corect tot timpul. Păi eu luam vreo 6 milioane. Ne duceam acolo.

Mie îmi dădea sarcina de a găti, “Fă, Viorico, ce vrei să găteşti.”

Se ducea în oraş, venea cu baxul de pulpe. Venea cu baxul de ulei, de zahăr. Cu baxurile, nu să ziceţi că nu avea bani, atunci. Avea bani de atunci.

Eu am vrut să văd ce e în camerele celelalte, dar erau închise cu cheia. Eu nu m-am lipit niciodată de nimic de acolo. Nici nu mâncam de acolo, cu toate că găteam eu, dar îmi era silă de oalele lui.

Se ducea în oraş şi lua câte 10 kilograme de şorici şi gheare de găini, de pui. Le fierbea şi le punea pâine şi le dădea la câini. Şi avea opt câini.  Mă gândeam cum să trăieşti aşa?

Cum să trăieşti în mizeria aia? Nu ne gândeam noi că face trafic de persoane sau… Ne-am gândit, mă, hai că ăsta a furat de are interdicţie în Italia.

Când stătea lângă mine să vadă la mâncare sau să îmi aducă ceva, parcă tot timpul aveam o teamă aşa. Toată lumea se temea de el. Adică faţa lui… Faţa lui spunea tot. Ziua el nu vorbea cu oamenii.

Nu. El era aşa în lumea lui. Era aşa tucsun. Prieteni nu avea. El nu avea pe nimeni.”, mai spune femeia.

Loading...
loading...