Mămică în vârstă de 19 ani, găsită moartă în baie! Ana Maria avea o fetiță de doar 5 luni -

Mămică în vârstă de 19 ani, găsită moartă în baie! Ana Maria avea o fetiță de doar 5 luni

Tragedie fără margini într-o familie din Constanța! Ana Maria, o tânără mămică în vârstă de doar 19 ani, a fost găsită fără suflare în baie, de către un membru al familiei

Moartea prematură i-a șocat pe toți cunoscuții, mai ales că nimeni nu știa ca tânăra să fi avut vreo problemă de sănătate. Tânăra a murit în urmă cu două zile și a lăsat în urmă o familie îndoliată, dar și o fetiță de doar cinci luni care nu va apuca niciodată să își cunoască mama.

Loading...

Una dintre rudele Anei Maria a fost și cea care a găsit-o fără suflare, în baia proprieri locuințe. Familia a sunat imediat la 112 și a anunțat că tânăra zace fără suflare, iar paramedicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Ajutoarele medicale au executat manevrele de resuscitare, dar din păcate eforturile au fost în zadar. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, dar nici care a fost motivul pentru care Ana Maria s-a stins din viață.

În urma necropiei medicii legiști au aflat că tânăra mămică a murit în urma unui infarct. Rudele și prietenii sunt în stare de șoc și nu își pot explica cum s-a petrecut o asemenea tragedie.

“Off Doamne, ziua și câte un copil piere, Doamne ferește de asemenea nenorociri! 😭😭😭💔💔💔🙏🙏🙏Condoleanțe familiei!!😭💔🙏 / Dumnezeu să o odihnească în pace! Păcat prea tânără! Condoleanțe familiei😢😢😢😢 / 🙏🏻😭 Cel mai frumos înger și cea mai dragă ființă😭❤️ Ana noastră, Dumnezeu să o ierte😭 Nici acum nu-mi vine să cred…”, sunt câteva dintre mesajele de condoleanțe.

Loading...