Mama Luizei Melencu este în drum spre București, pentru a-i fi recoltate probe ADN

Monica Melencu, mama Luizei Melencu, a plecat dis-de-dimineață spre București, unde urmează să îi fie recoltate probe biologice. Asta, după ce, zile în șir, femeia a refuzat vehement să mai ofere noi probe ADN.

A fost nevoie de un adevărat scandal ca să se ajungă la acest consens, în mare parte pentru că Monica Melencu a declarat că nu poate lupta cu statul.

loading...

Luni dimineață, cât încă era întuneric afară, Monica Melencu s-a urcat în mașina care o va duce la București. Nu este singură, ci însoțită de bunicul și de mătușa Luizei.

Mama Luizei Melencu, în drum spre București

Un drum de câteva ore pentru doar cinci minute în fața specialiștilor. Asta se întâmplă luni, cu familia Melencu.

 Monica Melencu va fi supusă unui procedeu simplu și noninvaziv, care durează doar câteva minute, în timpul căruia se vor recolta probe din cavitatea bucală.

Probele vor fi sigilate pe loc și, împreună cu o fișă completată de Monica Melencu și un raport, vor fi duse către specialiștii FBI și doar acolo vor fi desigilate.

După lungi discuţii cu familia, am hotărât să fiu de acord, cu condiţiile următoare: să fie

de faţă la recoltare domnul avocat Tonel Pop, să fiu dusă la Bucureşti cu maşina de organele de anchetă pentru că nu am posibilităţi materiale.

Mai ales că mai amendat cu 5.000 de lei. În concluzie, nu avem cum să ne luptăm cu sistemul şi trebuie să cedăm în acest moment foarte greu”, spunea Monica Melencu, în urmă cu câteva zile.

Loading...
loading...