Loredana Chivu, prima reacție după întoarcerea lui Mădălin None la Puterea Dragostei! Ce a spus blonda despre fostul ei iubit -

Loredana Chivu, prima reacție după întoarcerea lui Mădălin None la Puterea Dragostei! Ce a spus blonda despre fostul ei iubit

Loredana Chivu și Mădălin None de la Puterea Dragostei au fost un cuplu pentru câteva luni. La scurt timp după despărțire, None s-a întors la Puterea Dragostei.

Loredana Chivu și Mădălin None au fost iubiți. Cei doi au fost împreună într-o vacanță, au apărut împreună în cluburi, în ipostaze incendiare, dar după o relaţie cu năbădăi, cu multe certuri, despărţiri şi împăcări, şi-au spus adio.

Mădălin None s-a reintors la Puterea Dragostei! Care sunt concurentele care-i plac fostului iubit al Loredanei Chivu?

Deși, au mai fost speculații că Loredana Chivu și Mădălin None de la Puterea Dragostei ar mai fi totuși împreună, cei doi au spus că relația lor s-a încheiat. Mai mult chiar, Mădălin None s-a și reîntors la Puterea Dragostei pentru a încerca să-și facă o nouă iubită. Dacă în primul sezon, nu a reușit, speră că acum va forma și el un cuplu. Iar, fanii spun că Ligi și Andreea Pirui sunt cele două concurente de la Puterea Dragostei de care None ar fi atras. Și pe amândouă, susținătorii lui None le compară cu Loredana Chivu.

De altfel, și Loredana Chivu a avut o reacție după ce l-a văzut pe fostul ei iubit la Puterea Dragostei. ”Ne-am despărțit. Acum, fiecare merge pe drumul lui”, a afirmat blonda.