Leo de la Strehaia, după ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie: „Eu i-am dat Cruduței 10.000 de euro și mi-a…” -

Leo de la Strehaia, după ce Daniela Crudu a fost snopită în bătaie: „Eu i-am dat Cruduței 10.000 de euro și mi-a…”

Leo de la Strehaia pare să fie extrem de revoltat după ce Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei, un croat misterios, și a ajuns la Urgențele de la Spitalul Universitar într-o stare deplorabilă.

Relația dintre Leo de la Strehaia și Daniela Crudu este una cu multă istorie savuroasă în spate: ea și-a pierdut primul job din cauza lui, iar el a rămas cu buzele umflate după ce i-a plătit 10.000 de euro pentru servicii care nu au avut loc.

Loading...

Cu toate acestea, Leo de la Strehaia este revoltat de ceea ce s-a întâmplat în dimineața zilei de duminică, atunci când Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei. ”Ăla e un huligan, Daniela Crudu nu merita așa ceva. Păi, să ne înțelegem: eu i-am dat 10.000 de euro și tot nu am bătut-o, deși mi-a tras țeapă. Dar eu nu sunt o brută, eu nu bat femeile, mi se pare penibil ca un bărbat să bată o femeie, indiferent de i-ar fi făcut. Faci scandal, te cerți, dar nu o bați”, ne-a spus, înecându-se de revoltă, Leo de la Strehaia.

Mai mult decât atât, Leo de la Strehaia este convins că Daniela Crudu ar merita un bărbat adevărat. ”Daniela Crudu este o fată, pe cât de frumoasă, pe atât de simpatică. Ea merită un bărbat care să o răsfețe, să o țină ca pe o prințesă, nu unul care să o bată. E de neiertat ce i-a făcut el, Daniela Crudu are nevoie de un iubit care să îi pună pe tavă orice și-ar putea ea dori, nu să îi rupă nasul cu pumnii”, ne-a mai spus Leo de la Strehaia.

Loading...