Ionela şi Teodor de la MPFM sunt în al nouălea cer. Au devenit părinţi pentru prima dată -

Ionela şi Teodor de la MPFM sunt în al nouălea cer. Au devenit părinţi pentru prima dată

Ionela şi Teodor de la MPFM sunt în al nouălea cer. Au devenit părinţi pentru prima dată

Bucurie mare în familia lui Teodor şi a Ionelei de la “Mireasă pentru fiul meu”. Cei doi foşti concurenţi au devenit părinţi pentru prima dată, iar fericirea a căpătat un alt sens pentru ei.

Ionela şi Teo de la MPFM au un băieţel

Ionela şi Teo de la MPFM trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor. Cei doi şi-au văzut visul cu ochii, iar viaţa li s-a schimbat radical, după venirea pe lume a micuţului lor.

Ionela a născut la începutul lunii septembrie, iar frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale de proaspătul tătic.

Teodor de la MPFM, în al nouălea cer după ce a devenit tată

Teo de la MPFM a vorbit, în exclusivitate pentru Spynews, şi a povestit cum a decurs naşterea, dar şi cum s-au schimbat lucrurile în familie după ce au devenit trei.

Teo de la MPFM este în al nouălea cer şi a vrut ca toată să se bucure alături de familia sa. Ionela şi Teo sunt doi dintre cei mai iubiţi foşti concurenţi de la “Mireasă pentru fiul meu”, astfel că fanii vor să ştie mereu ceea ce se întâmplă cu ei. 

Ionela a născut pe 5 septembrie un băieţel perfect sănătos, iar totul a decurs foarte bine la naştere. Ionela a născut prin cezariană, iar operaţia a fost un adevărat succes, mai ales că proaspăta mămică a reuşit să se ridice din pat la doar câteva ore după operaţie.

“Ionela este foarte bine încă de la naștere, după câteva ore deja ne plimbam prin spital (făceam mişcare). Am cea mai puternică soție. Naşterea a fost prin cezariană, iar operația a decurs cum nu se putea mai bine! Noul rol, cel de tată, este fără cuvinte.

Nu știu dacă am simțit vreodată un sentiment atât de minunat și împlinit, ceva divin! Când mi-am strâns la piept copilașul am simțit că nimeni și nimic nu mai contează, decât el, iar noi mami și tati vom face tot ce putem că să nu ducă grijă de nimic”, a spus Teo de la MPFM, în exclusivitate pentru Spynews.