IOANA ÎȘI DOREA UN GHIOZDAN ȘI O PĂPUȘĂ BARBIE. DIN PĂCATE, N-A APUCAT SĂ SE BUCURE DE ELE. FETIȚA DE 8 ANI DIN MÂNZĂTEȘTI A FOST SPULBERATĂ ȘI ABANDONATĂ PE MARGINEA DRUMULUI. IMAGINILE CARE AU APĂRUT DUPĂ ÎNMORMÂNTARE AU INLACRIMAT O TARA INTREAGA

Ioana, o fetiță de 8 ani din Mânzătești, județul Iași, și-a găsit sfârșitul pe marginea unui drum.

În data de 4 septembrie, copila le-a cerut voie părinților să meargp cu bicicleta până la un parc amenajat lângă școala din sat.

Din nefericire, aceea avea să fie ultima plimbare a Ioanei. Un șofer de 61 de ani a spulberat-o pe micuță în timp ce pedala pe bicicletă.

Mai mult, după ce a lovit-o din plin, camerele de supraveghere au surprins momentul în care șoferul a plecat de la fața locului și a lăsat-o pe copilă să zacă acolo, scrie fabricatinromania.info

Ioana își dorea un ghiozdan, o păpușă Barbie și visa să devină doctor

O filmare cu Ioana, realizată la începutul anului, s-a răspândit pe rețelele de socializare.

Imaginile o înfățișează pe copilă, în timp ce povestește în fața camerei ce își dorește cel mai mult: un ghiozdan și o păpușă Barbie.

Bărbatul care a realizat filmarea o întreabă și ce visează să ajungă când va crește.

“Doctoriță vreau să devin”, a răspuns Ioana, fără să stea pe gânduri.

Ioana a murit din cauza rănilor

Câțiva martori care au asistat la scena cumplitului accident au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale Poliției și Ambulanței.

Medicii s-au chinuit să o salveze, însă din cauza rănilor, Ioana a murit câteva ore mai târziu.

Şoferul în vârstă de 61 de ani a fost găsit, după câteva ore, acasă, în localitatea Golăieşti.

El a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

“Fetița omorâtă la Mânzătești își dorea un ghiozdan și o păpușă Barbie. Filmarea e făcută în ianuarie. Din nefericire, Ioana a murit.

În timp ce se afla pe bicicletă, șoferul Viorel Bulai a accidentat-o moral. Condoleanțe familiei, cumplit”, este mesajul care însoțește

Nu uita sa distribui acest articol si prietenilor tai!