În urmă cu aproape 5 luni, Alina Pușcaș și medicul Mihai Stoenescu făceau cununia civilă. Au trei copii împreună, iar acum au dat o veste care i-a lăsat mască până și pe prietenii lor apropiați:

Alina Pușcaș se căsătorește religios cu Mihai Stoenescu. Cei doi au dat marea veste de curând. Alina și Mihai au sărbătorit logodna, logodna religioasă, dar și botezurile copiilor, motiv pentru care apropiații au crezut că totul este „aranjat’.

Alina Pușcaș le-a spus să nu își facă planuri pentru luna iunie, pentru că urmează nunta propriu zisă în care va îmbrăca rochia de mireasă.

„I-am spus unui prieten să-şi blocheze luna iunie, pentru că vom face nunta în Grecia, pe plajă. Şi zice: „Păi nu am fost la voi la nuntă?. „Când am făcut noi nunta, măi băiatule?, „Păi, atunci, la botezul lui Alex… (râde) Nu a fost nicio nuntă, a fost botezul lui Alex. Atât. S-a pierdut şirul evenimentelor din cauza botezurilor şi a logodnei. La al doilea botez a fost logodna religioasă. Apoi am făcut cununia civilă. Şi abia acum urmează nunta propriuzisă, evenimentul care va fi unit şi cu botezul lui Iris’, a declarat Alina Pușcaș pentru revista OK! Magazine .

Alina Pușcaș are trei copii împreună cu Mihai Stoenescu. Cei doi se vor căsători în luna iunie, cel mai probabil pe o plajă în Grecia.

Evenimentul va fi unul dublu, deoarece Alina Pușcas și Mihai Stoenescu își vor boteza în același timp și copilul, mezina familiei, Iris.

Admin

Admin