Imagini inedite de la cununia Teodorei Becali cu alesul inimii! Gigi Becali i-a întâmpinat pe călugării de pe Muntele Athos -

Imagini inedite de la cununia Teodorei Becali cu alesul inimii! Gigi Becali i-a întâmpinat pe călugării de pe Muntele Athos

Noi imagini inedite de la cununia Teodorei Becali cu Mihai Mincu! Gigi Becali i-a întâmpinat pe călugării de pe Muntele Athos.

loading...

E sărbătoare și veselie mare în familia lui Gigi Becali. Latifundiarul își mărită fata și face o nuntă la palat cu peste 700 de invitați. Au venit până și călugării de pe muntele Athos, conform Știrile Kanal D.  

Evident, latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, i-a întâmpinat foarte frumos pe călugări.

Ce reacție a avut Gigi Becali când a fost întrebat ce cadou îi face fiicei sale la nuntă

Gigi Becali își mărită astăzi fiica cea mare, Teodora.

Nunta fiicei lui Gigi Becali va fi una impresionantă, cu 400 de invitați. Socrul mic spune însă că petrecerea va fi simplă, cu rude și prieteni.

“Nu sunt aşa o mie de invitaţi! Am invitat ai mei 5-6 prieteni, în rest, familia şi prietenii mirilor. Sunt 400-400 şi ceva de persoane. Nu e o nuntă cu mare, mare fast. E o nuntă simplă, frumoasă, nu foarte mulţi invitaţi. 200 şi 200 din partea fiecăruia. I-am invitat pe Hrebenciuc, Videanu, Păunescu şi Mitică Dragomir. Mitică am zis că o cunoaşte pe fată de mică… Atât! Doar trei oameni!”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Loading...
loading...