Imagini de la înmormântarea Adrianei. Zeci de persoane o conduc pe ultimul drum pe victima pedofilului olandez -

Imagini de la înmormântarea Adrianei. Zeci de persoane o conduc pe ultimul drum pe victima pedofilului olandez

Cortegiul funerar este impresionant, zeci de persoane alegând să participe la înmormântarea copilei care a fost găsită strangulată pe un câmp. Colegii de clasă și de școală ai fetiței au adus coroane de flori cu mesaje emoționante și poartă fotografia ei la piept.

Familia Fieraru a primit ajutor financiar pentru funeralii și de la primarul localității Gura Șuții.

“E ceva strigător la cer! Mi-a omorât copilaşul… Să nu-i văd nici faţa! Cred că n-are nici ochi, nici obraji… N-avem putere! Şi fraţii, şi noi, ca părinţi…”, declară mama Adrianei.

“El zice că ea doarme, că mâine se scoală şi se joacă cu ea. Ne-a nenorocit copilaşul meu… Mi-a desfigurat copilaşul de-l înmormântez şi nu pot să-l văd la faţă! Ce-a făcut copilaşul meu? Era un copil nevinovat, venea de la şcoală! Ne-a nenorocit pe toată viaţa! Am stat numai prin spitale, trăiesc prin perfuzii şi mi-au zis doctorii că la cum arăt, o să mă trimită la nebuni.”, a mai declarat mama Adrianei.

Micuța Adriana, victima pedofilului de origine olandeză, este înmormântată astăzi.

Adriana Mihaela Fieraru este condusă pe ultimul drum astăzi. Fetița de 11 ani, elevă în clasa a cincea, a fost ucisă de pedofilul olandez care ulterior s-a sinucis intrând cu mașina într-un camion.