I-au lasat cu gura cascată pe toţi. Alex Velea şi Antonia, cei mai fericiţi părinţi. Cum au fost surprinşi

Alex Velea şi Antonia cu siguranţă se clasează printre cele mai unite cupluri de la noi.

Ce doi petrec foarte mult timp împreună şi de foarte multe ori au grijă că în timpul lor liber să fie alături de copiii lor: Dominic şi Akym.

loading...

Antonia şi Alex Velea petrec foarte mult alături de copiii lor. Ce doi copii le seamănă foarte mult, iar părinţii sunt foarte fericiţi alături de ei.

Alex Velea a postat un filmuleţ pe contul său de socializare unde e alături de familie, de Antonia şi de cei doi copii: Dominic şi Akym.

Toţi patru sunt împreună şi sunt foarte apropiaţi unul de celălalt. Alex Velea îşi sărută copiii, pe Antonia, iar ea face acelaşi lucru.

Se poate observa foarte bine că dragostea dintre ei este destul de puternică, iar părinţii nu fac diferenţa când vine vorba despre iubirea pe care o dau către copiii lor.

Ce-ar fi făcut Antonia dacă nu iubea muzica
Artista are un succes enorm, iar fanii îi strigă numele la fiecare concert.

Vedeta face super show, dar a afirmat pentru Viva.ro care ar fi fost meserie pe care ar fi practicat-o dacă nu ar fi făcut muzică:

„Mi-ar fi plăcut să devin psiholog. Dacă nu mă apucam de muzică…Când eram mică voiam să devin veterinar. Acum sunt prea sensibilă și îmi e milă de animale rănite.

Nu pot să spun că mă pricep la oameni, dar cât mai învăț și eu…Mai am foarte multe de invățat, dar îmi place să îi ajut”.

Loading...
loading...