Gigi Becali are un costum special la nunta fiicei sale, Teodora! Cum a ales să se îmbrace latifundiarul -

Gigi Becali are un costum special la nunta fiicei sale, Teodora! Cum a ales să se îmbrace latifundiarul

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, a ales să poarte un costum foarte special, făcut de o persoană care îi creează vestimentația de peste opt ani! Gigi Becali a strălucit la nunta fiicei sale mari, Teodora. El a ales să poarte un costum cu revere din mătase.

„Mă ocup de vestimentația domnului Becali de peste opt ani și sunt mândru de acest lucru pentru că este unul dintre clienții care știu cel mai bine să pună în valoare ținutele pe care le creăm.

Loading...

Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei”, a spus Alexandru Ciucu, conform Fanatik.

De asemenea, și ginerele lui, Mihai Mincu, a ales să îmbrace trei costume diferite în această zi specială: ”Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart.

Seara va purta un smoking negru, iar pantalonii vor avea vipușcă din mătase. Ca o particularitate, atât George Becali cât și ginerele său au comandat pentru acest eveniment și cămași din mătase cu plisse făcut manual”.

Loading...