Gabriela Cristea, în spital alături de Iris. Ultimele detalii despre starea de sănătate a micuţei -

Gabriela Cristea, în spital alături de Iris. Ultimele detalii despre starea de sănătate a micuţei

Gabriela Cristea, în spital alături de Iris. Ultimele detalii despre starea de sănătate a micuţei

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu mezina familiei după ce aceasta a acuzat stări de rău. Deşi ar fi trebuit să se externeze miercuri, Iris a făcut din nou febră, iar medicii i-au recomandat vedetei să mai petreacă o noapte sub atenta supraveghere a personalului.

loading...

Gabriela Cristea a intrat în direct prin intervenţie telefonică la “Răi Da Buni”, chiar din rezerva spitalului şi a explicat ce s-a întâmplat, dar a şi oferit ultimele detalii despre starea micuţei.

Vedeta a mărturisit că trebuia să se întoarcă acasă alături de Iris miercuri seară, doar că, micuţa a făcut febră şi, pentru că e vorba de un nou-născut, medicii au recomandat să mai petreacă o noapte în spital. 

Gabriela Cristea a mai precizat că Iris, are, de fapt, o enteroviroză, despre care a înţeles că, în cazul fiicei sale, a fost luată din aer. 

“Încă suntem în spital. Trebuia să ne externăm în seara asta, dacă Iris nu făcea febră. Din păcate, cel mai frumos scenariu nu s-a adeverit. Rămânem în continuare pentru că nu e de glumă, mai ales când e vorba de un nou-născut. Ea încă intră la capitolul bebeluş-sugar.

Ieri, când a făcut şase luni, s-au şi declanşat toate problemele. Nu se ştie ce a declanşat, dar înţeleg că există această situaţie în Bucureşti… e perioada. Ea are, de fapt, o enteroviroză.

Teoretic, ar trebui să facă aşa ceva dacă a mâncat ceva stricat. Dar ea mănâncă lăptic de la mami, exclusiv. Înţeleg că este un virus care se poate lua din aer. Le recomand mămicilor să nu stea pe gânduri. E prima dată când Iris are o problemă de genul”, a declarat Gabriela Cristea.

De asemenea, Gabriela Cristea le-a recomandat mămicilor să nu stea pe gânduri dacă nou-născutul are stări de rău şi să apeleze la ajutorul medicilor. 

“Am zis să o vadă medic pentru că totuşi e foarte mică. Pe drum, când mergeam spre spital, a regurgitat. Am oprit maşina în mijlocul intersecţiei. A luat-o Tavi în braţe. Am ajuns la spital şi am primit recomandare de internare instantaneu. Ea a făcut febră 38,9 şi am hotărât să plecăm.

Între timp, i-am scăzut febra şi am plecat spre spital cu o stare de febră de 37,4. Azi dimineaţă a făcut 39,5. Acum, seara, am avut cu ea un episod. Făcuse febră 38,1 şi ne-am trezit în urmă cu jumătate de oră că a făcut iarăşi 39. Tocmai de asta am primit recomandare din partea medicilor să mai stăm o noapte”, a mai spus vedeta. sursa:spynews

Loading...
loading...