Gabriela Cristea, desfiintata de Raluca Badulescu. Ce a putut sa spuna despre vedeta

Raluca Badulescu a comentat tinutele anului 2019 pe canalul de Youtube al publicatiei Wowbiz si nu a avut cuvinte tocmai apreciative la adresa Gabrielei Cristea.

Gabriela Cristea, desfiintata stilistic de Raluca Badulescu

Jurata de la Bravo, ai stil a criticat mai multe tinute vestimentare de nunta, iar pe cea a Gabrielei a descalificat-o de la A la Z. Vedeta a mers mai departe cu comentariile si s-a legat inclusiv de aspectul fizic al prezentatoarei, scrie fanatik.ro

A spus ca Gabriela are un decolteu generos pe care ar trebui sa il scoata la vedere. A mai zis ca are maini de tirist, iar acestea trebuie acoperite cu un material. Cat despre cocul pe care mireasa l-a avut la nunta ei a spus za este dezastruos.

Badulescu: „Este groaznica. Imi pare rau ca spun acest lucru”
„Gabi are mana de tirist, nu ca eu as avea mana mai subtire, dar la ea este neplacut ochiului. Pentru ca nu este o priveliste ca la fetele slabe, precum Andreea Raicu sau Carmen Bruma, care ”rup” sala”, a inceput criticile in cascada blondina, scrie wowbiz.ro.

Cristea nu trebuia sa lase maneca goala, era musai sa imbrace maneca! Pentru a fi de bun gust tinuta, Gabriela putea lasa la vedere din decolteu doar V-ul, caci dezbracaciunea asta si cocul este nenorocire”, a adaugat Raluca.

Admin

Admin