Florentina a murit de cancer la 25 de ani! Și-a spus povestea în filmulețe postate pe YouTube ”Am stat nediagnosticată 7 ani” -

Florentina a murit de cancer la 25 de ani! Și-a spus povestea în filmulețe postate pe YouTube ”Am stat nediagnosticată 7 ani”

Florentina Prisăcaru, o jurnalistă de 25 ani, a murit, după ce fusese diagnosticată de o boală rară de cancer.

Florentina Prisăcaru fusese diagnosticată cu sarcom cu celule clare moi, o formă rară de cancer osos și a luptat din răsputeri cu boala care, din păcate, până la urmă, a răpus-o.

loading...

Anul trecut, Florentina Prisăcaru a plecat în SUA, unde aflase de un tratament experimental, însă pentru a-l urma, avea nevoie de o sumă uriașă de bani, undeva în jurul a 500.000 de dolari, după cum mărturisea chiar ea, într-unul dintre clipurile postate pe contul de Youtube.

Pentru că, după ce  a aflat de boala ei, Florentina Prisăcaru a hotărât să-și povestească experiențele în filmulețe pe care le posta pe paginile de socializare. Astfel, într-unul, tânăra a mărturisit că deși sesizase că e ceva în neregulă cu ea în urmă cu ani, medicii nu au reusit să-i dea un diagnostic corect decât mult mai târziu.

”M-am gândit că primul clip să fie despre cum am stat eu nediagnosticată timp de vreo 7 ani de zile. Din inconștiență, din ignoranța unor medici, din…??? Whatever! Nu cred că mai are vreo importanță. Acum mă tratez și medicația funcționează pentru mine. Urmează filmulețe interesante. Promit! Pentru pacienții oncologici în primul rând! Și pentru cei cărora povestea mea li se pare o sursă bună de motivație și inspirație în a face lucrurile mai cu spor! Enjoy!”, spunea Florentina în primul său filmuleț, realizat în primăvara acestui an, după ce ajunsese în SUA.

Loading...
loading...