Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor -

Fiica lui Gigi Becali s-a căsătorit! Cum a arătat Teodora în rochie de mireasă și ce au mâncat invitații la nunta de 500.000 de euro. Dansul mirilor

Teodorei Becali, fiica lui Gigi Becali, și a alesul ei, Mihai Mincu au făcut cununia religioasă sâmbătă. Mirii au ajuns, în jurul orei 17.00, la biserica Sfântul Spiridon Nou din București, iar apoi au mers laSnagov pentru petrecere.

UPDATE 22.50: După ce și-au întâmpinat invitații, Teodora și Mihai au poftit pe scenă pentru dansul mirilor, pe piesa „Armana mea”.

loading...

Dansul mirilor Teodora și Mihai

Dansul mirilor Teodora și Mihai UPDATE 19.00: Meniul împletește produsele tradiționale cu cele „de fițe”. În meniu nu se găsește brânza, favorita lui Gigi Becali, dar nu lipsește cotletul de berbecuț.

La aperitiv, invitații au de ales între păstrăv afumat cu ceapă verde și busuioc, pate de ficat de pasăre, file de somon cu iaurt și mărar, mozzarella cu busuioc și roșii, piept de curcan, ficat de curcan, ciuperci, salată de roșii, castraveți, salată și măsline La felul întâi, nuntașii vor servi file de somon în sos de vin cu sote de ciuperci, sparanghel cu bacon

La felul al doilea se revine la varianta tradițională: sarmale cu mămăligă, smântână și ardei iute.

Cine mai rezistă, are la dispoziție și felul trei, unde are de ales între cotlet de berbecuț, piept de pui, muschiuleț de porc, mix de legume la grătar, cartofi, salate asortate Desertul e compus din macaroons și tort.

UPDATE, ora 18.30: Cununia religioasă s-a terminat. Mirii și invitații au ieșit din biserică și au plecat spre Palatul Snagov, acolo unde petrecerea cu 700 de invitați va începe în jurul orei 20.00.

Loading...
loading...