Fifor, către români: Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri spirala căderii declanşată de Iohannis -

Fifor, către români: Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri spirala căderii declanşată de Iohannis

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a acuzat, sâmbătă, că din cauza preşedintelui Klaus Iohannis şi a liderului PNL Ludovic Orban România are de înfruntat o serie de probleme grave, precum neabsorbirea de fonduri europene sau necalcularea pensiilor pentru anumiţi pensionari.

„Să vă spun ce pierdeţi din cauza lui Iohannis şi Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili să formeze o altă majoritate parlamentară, după ce au dat jos un guvern funcţional. Cel mai grav e că nu se mai pot finanţa corespunzător programele de sănătate publică pentru bolnavii de cancer, diabet şi boli cardiovasculare.

Loading...

Nu se pot recalcula pensiile pentru anumiţi pensionari şi nu se pot majora sumele alocate pentru nevoile personale ale copiilor din centrele de plasament. Nu se pot absorbi fonduri europene, nu se pot face investiţii în infrastructură, nu se poate organiza examenul de rezidenţiat”, a precizat Fifor.

Liderul PSD mai pretinde, de asemenea, că reforma sistemului pentru siguranţa cetăţeanului a fost oprită,

„România poate pierde 4,4 miliarde de dolari pentru că nu are cine să semneze mandatul martorilor Ministerului Mediului în procesul cu Roşia Montană Gold Corporation. În plus, activitatea firmelor de stat din energie este complet ‘îngheţată’ înainte de venirea iernii.

Cam aşa arată ‚România normală’ în viziunea lui Iohannis! Asta e ţara în care vreţi să trăiţi?! Puteţi opri toată această spirală a căderii cu votul vostru din noiembrie!”, a precizat Fifor.

Loading...