EXCLUSIV Familia lui Dani Vicol a refuzat banii oferiți de tatăl lui Mario Iorgulescu. „Copilul meu e în pământ! Dacă n-ar fi fost drogat…”

Apar detalii de ultimă oră în cazul situației lui Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) care nu a fost încă tras la răspundere cu privire la faptele sale. Ce a încercat acum să facă familia Iorgulescu pentru a scăpa basma curată?

Familia Iorgulescu a vrut să le dea bani rudelor lui Dani Vicol

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu este cercetat pentru ucidere din culpă după ce aceasta a provocat un accident rutier în urma căruia un tânăr (Dani Vicol) și-a pierdut viața. Accidentul s-a produs pe data de 8 septembrie pe Șoseaua Chitilei, dinspre Centura Capitalei către Pod Constanța. De asemenea și Mario a fost grav rănit în timpul impactului. Multe lucruri au rămas nerezolvate de atunci, în contextul în care practic Mario a fugit din țară, dus de tatăl său la o clinică în Italia. În continuare, veștile cu privire la starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu nu se cunosc în totalitate. Evoluția stării sale a fost ținută departe de ochii presei deja de multă vreme.

În prezent, acesta locuiește într-o vilă și are parte și de o asistentă personală. Deși este căutat de poliție care îi cer să fie tras la răspundere pentru faptele sale, Mario Iorgulescu nu pare de găsit, încercând pe cât posibil ca acest lucru să rămână așa.

Culmea, însă, din încercarea de a șterge cu buretele, poate, fapta lui Mario, familia lui Gino Iorgulescu ar fi încercat să ofere rudelor lui Dani Vicol suma de 500.000 de euro prin intermediul fratelui președintelui LPF, potrivit unor surse Impact.ro.

„Nu vrem nimic, nu ne trebuie niciun ban. Copilul meu e în pământ. Vreau că Mario să fie adus în țară și tras la răspundere. Vreau să plătească pentru ce a făcut. Dacă ar fi fost un simplu accident, poate aș fi putut să trec peste. Dar pentru că era beat și drogat, nu există iertare de la Dumnezeu”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, vizibil iritat.

Gino Iorgulescu a făcut tot posibilul să-și salveze băiatul, inclusiv de consecințele nerespectării legii. Mai mult decât atât, avocații familiei Iorgulescu au solicitat în trecut procurorilor să mențină discreția cu privire la acest caz, pentru că nu se dorește ca mai multe informații să ajungă, din nou, în atenția presei.

Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care Patricia Esmeralda Minca, logodnica răposatului Dani Vicol și cea care reprezintă acum familia acestuia în dosar, este cea care a făcut plângere penală la sfârșitul anului trecut împotriva lui Mario Iorgulescu.

Admin

Admin