Eroii există! Un grup de voluntari umple străzile cu adăposturi termice pentru câinii vagabonzi -

Eroii există! Un grup de voluntari umple străzile cu adăposturi termice pentru câinii vagabonzi

Mii de animale fără stăpân încearcă să supraviețuiască pe străzi în toiul iernii.

În Chile, un grup de voluntari umple străzile cu adăposturi termice pentru câinii vagabonzi.

loading...

Un grup de voluntari a pus bazele unui proiect pentru ca patrupezii fără stăpân să beneficieze de călduă în toiul iernii.

Eroii anonimi umple străzile cu mici adăposturi pentru câinii vagabonzi. Fapta generoasă a voluntarilor îi scapă pe patrupezi de moartea violentă cauzată de hipotermie din cauza temperaturilor scăzute.

Adăposturile termice constă în cutii de carton căptuşite cu lână, pături şi haine pentru a le face şederea cât mai confortabilă blănoşilor.

Pentru a-i feri de precipitații, oamenii au decis să acopere cutiile cu pungi de plastic ca să prevină deteriorarea lor, scrie livebizmedia.com.

Eroii există! Un grup de voluntari umple străzile cu adăposturi termice pentru câinii vagabonzi

Fiecare adăpost ajunge să fie un fel de cutie termică pentru animale.

Încă nu s-a făcut public iniţiatorul proiectului, însă internauții sunt în extaz după ce știrea a fost făcută publică de chilianul Clau Medidome.

El a distribuit cazul pe un grup de Facebook intitulat SOS Perritos Chile și a stârnit zeci de mii de emoții.

Postarea tânărului a primit un val uriaş de comentarii pozitive din partea oamenilor care îi sunt recunoscători pentru iniţiativă:

„Întrucât văd atât de multe comentarii pozitive, aş dori să spun că persoana care dedică timp şi dragoste unui asemenea proiect

nu are nevoie doar de binecuvântări, are nevoie de donaţii, are nevoie de cutii de carton, de bandă adezivă, pături, etc. Dar ştiţi de unde cunosc toate aceste lucruri?

Pentru că în Talagante, oraşul în care locuiesc, există câteva tinere care construiesc la rândul lor astfel de adăposturi şi nu le este deloc uşor să achiziţioneze atât de multe materiale”, a scris Cristal Martínez în dreptul postării sale.

Loading...
loading...