ELEVA A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ ÎN 1999, LA 15 ANI, NU A AVORTAT ȘI APOI A MAI FĂCUT ALȚI 7 COPII, DAR ABIA ACUM, DUPĂ ZECI DE ANI ȘI CU 8 COPII, POVESTEȘTE PRIN CE A TRECUT: -

ELEVA A RĂMAS ÎNSĂRCINATĂ ÎN 1999, LA 15 ANI, NU A AVORTAT ȘI APOI A MAI FĂCUT ALȚI 7 COPII, DAR ABIA ACUM, DUPĂ ZECI DE ANI ȘI CU 8 COPII, POVESTEȘTE PRIN CE A TRECUT:

Sharon Jabbour, din Melbourne, Australia, abia intrase la liceu când a rămas însărcinată cu primul ei copil, în 1999.

Acum, femeia în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că a fost încurajată să avorteze și apoi a fost judecată aspru de către toți cunoscuții pentru că refuzase și alesese să aibă copilul.

Ea mărturisește: ,,Peste tot erau priviri șocate, dezamăgite, se holbau, dădeau din cap.

Așa îmi amintesc că am fost tratată la acea vreme, când eram o mamă tânără. Cei mai mulți mi-au spus că ar trebui să fac ceea ce e corect și să avortez.

Purtam intenționat haine foarte largi ca să îmi ascund burta, eram jenată.

A funcționat până când copilul putea fi plimbat în cărucior, apoi nu mă mai puteam ascunde nicăieri”.

Sharon s-a căsătorit cu tatăl copilului în anul 2011 și a făcut cu el alți 7 copii, cei doi au în total opt și sunt extrem de fericiți.

În ciuda dificultăților pe care le-a avut de înfruntat, mama spune că nu regretă nimic fiindcă și-a dorit mereu o familie mare cu tatăl copiilor ei. Copiilor sunt:

Symonne, 18 ani, Celinna, 15 ani, Tifinney, 13 ani, Sebastian 12 ani, și gemenii Alesha și Ethan, 10 ani, Amaliyah, 4 ani și Aliyrah în vârstă de doi ani.

Cei doi soți au fiecare afacerea lui, fiecare mașina lui, femeia muncește cu normă întregă și precizează: ,,Eu sunt dovada vie că a fi mamă nu înseamnă că viața ta s-a sfârșit.

Devii lucrurile pentru care ești dispus să muncești. Unii copii sunt jenați de părinții lor, eu, fiindcă sunt atât de tânără, am dezvoltat o adevărată prietenie cu ei”.

Femeia a decis să-și facă publică povestea pentru a lupta împotriva celor care cred că mamele tinere trebuie să avorteze sau sunt batjocorite de către societate:

,,Sunt atât de multe care, la fel ca mine, își pun întreaga ființă în creșterea și educarea corectă a copiilor”.

Iat-o aici pe mamă, alături de fiica ei cea mare, pe care a născut-o la 16 ani: