El este tânărul ucis în atacul armat din Germania. Viorel a sfârşit împuşcat în maşină, la 23 de ani -

El este tânărul ucis în atacul armat din Germania. Viorel a sfârşit împuşcat în maşină, la 23 de ani

După ce un primar din Giurgiu a confirmat moartea unui cetăţean român în unul dintre atacurile de miercuri seară din Hanau, Germania, s-a aflat şi identitatea victimei! Este vorba despre Viorel, un tânăr de 23 de ani, care a sfârşit împuşcat într-un autoturism.

Viorel, un tânăr de 23 de ani dintr-o comună din judeţul Giurgiu, a fost ucis în atacurile din Germania. Unchiul lui Viorel a povestit la Antena 3 cum s-a întâmplat totul.

Potrivit celor spuse de unchiul lui Viorel, tânărul de 23 de ani ieşise de la muncă şi a vrut să-şi ia un suc. Astfel, a oprit autoturismul în parcare, lângă un magazin. Doar că, Viorel nu a mai apucat să iasă din maşină. Teroristul a ieşit din magazin şi, după ce a tras mai multe focuri de armă, l-a observat pe Viorel.

Tânărul a fost împuşcat mortal de terorist.

“El ieșise de la muncă și a vrut să-și ia un suc. A oprit mașina în parcare lângă un chioșc. Nu a mai apucat să iasă din mașină că acel terorist a ieșit din chioșcul respectiv, unde a împucat cu rafale mai mulți oameni și când l-a văzut pe el în mașină a tras și asupra lui”, a spus Marian Pătuleanu la Sinteza zilei.

Tânărul de 23 de ani era curier şi locuia în Germania de 5-6 ani.

Este o veste tragică și toți suntem în stare de șoc. E o situație foarte grea – sunt eu în stare de șoc, nici nu-mi mai găsesc cuvintele, dar părinții copilului”, a precizat bărbatul.

Printre celelalte victime se numără emigranţi din Turcia, Bosnia şi Bulgaria, cu vârste cuprinse între 21 şi 44 de ani.