Ea este Angelica, mama de 30 de ani care s-a stins alături de fiul ei în tragicul accident din Sibiu. Șoferul mașinii, beat și fără permis, a fugit de la locul faptei -

Ea este Angelica, mama de 30 de ani care s-a stins alături de fiul ei în tragicul accident din Sibiu. Șoferul mașinii, beat și fără permis, a fugit de la locul faptei

Angelica Antonie este tânăra mamă de 30 de ani care a fost ucisă aseară de șoferul beat și fără permis, în localitatea Cârţişoara din judeţul Sibiu.

Un accident a fost produs aseară de un șofer beat și fără permis, în localitatea Cârţişoara din Sibiu. Angelica Antonie o femeie de doar 30 de ani se afla pe marginea drumului alături de fiul de 7 ani şi un nepot în vârstă de 14 ani când au fost loviți din plin de șoferul inconștient.

Ea este Angelica, mama de 30 de ani care s-a stins alături de fiul ei în tragicul accident din Sibiu. Șoferul mașinii, beat și fără permis, a fugit de la locul faptei

La volanul mașinii se afla un bărbat de 37 de ani care a pierdut controlul și a intrat pe contrasens. Femeia a murit pe loc, iar fiul ei la scurt timp după, doar nepotul fiind transportat de urgență la spital.

Copilul a suferit un traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor, și din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeia de 30 de ani, mama copilului, a suferit leziuni grave, declarându-se decesul după resuscitare.
Din primele informații, pietonii mergeau regulamentar, însă șoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi nu avea nici permis de conducere.

Şoferul băut a fugit de la locul accidentului

Șoferul fără permis și beat a fugit d ela locul accidentului, însă nu pentru mult timp, relatează Observator.

Şoferul a fost depistat în localitate la scurt timp, iar după ce l-au testat cu etilotestul au constatat că acesta avea o alcoolemie de 0.66 mg/l în aerul expirat. Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

„Autorul accidentului are 37 de ani și domiciliază în Cisnădie. Din primele cercetări, se spre că, în timp ce conducea mașina, a pierdut controlul, a pătruns pe sensul opus de mers unde a accidentat o femeie și doi copii în vârstă de 7 și 10 ani, după care a intrat intr-un gard. Barbatul nu deține permis de conducere”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.