Durere fără margini! Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, condusă joi pe ultimul drum. FOTO -

Durere fără margini! Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, condusă joi pe ultimul drum. FOTO

Durere fără margini! Adriana, fetiţa ucisă în Dâmboviţa, condusă joi pe ultimul drum. FOTO

Durere fără margini în familia Adrianei Mihaela Fieraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, răpită, ucisă şi abandonată pe câmp.

Micuţa este condusă joi, 26 septembrie, pe ultimul drum. Primarul din localitate a oferit familiei Adrianei pentru funerarii.

Cu sufletele sfâşiate de durere şi lacrimi pe chipuri, apropiaţii Adrianei Mihaela Fieraru s-au adunat joi, 26 septembrie, dis-de-dimineaţă, la casa familiei. De când a fost adusă acasă în sicriu, la căpătâiul micuţei au stat zeci de persoane.

În această zi, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa va fi condusă pe ultimul drum. 

Apropiaţii poartă haine negre, cu poza Adrianei imprimată pe piept. De asemenea, părinţii micuţei se întreabă dacă ar fi putut face ceva pentru a-i salva viaţa şi de ce în acea zi tragică nu au luat-o de la şcoală aşa cum obişnuiau, ci au lăsat-o să vină singură.

Familia micuţei a decis ca, atunci când cortegiul funerar va pleca de acasă să oprească şi în dreptul şcolii. Slujba de înmormântare va fi oficiată de un sobor de şapte preoţi, care vor citi şi se vor ruga pentru odihna veşnică a Adrianei. Pentru funerarii, familia a primit ajutor financiar şi de la primarul localităţii, potrivit RTV.

Vă reamintim că Adriana Mihaela Fieraru a fost ucisă vineri, la scurt timp după ce a fost răpită pe drumul de la şcoală spre casă. Micuţa a fost găsită fără suflare duminică, abandonată pe un câmp, iar oamenii legii au stabilit că moartea a fost cauzată de strangularea cu pantalonii pe care îi purta.

Principalul suspect, un cetăţean olandez, a fugit din ţară înainte să fie pus sub acuzare şi s-a sinucis provocând un accident rutier. sursa:spynews