După ce l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil, lucrurile s-au schimbat în familia sa. Cum se înţeleg, de fapt, micuţii Mirelei Vaida

Mirela Vaida este o femeie împlinită şi binecuvântată de viaţă. Aceasta are tot ceea ce îşi poate dori un om, iar fericirea pe care o simte în sânul familiei o transmite mai departe fanilor.

Ce-i drept, nici nu are cum să fie altfel. Mirela Vaida este mama a trei minuni de copii, iar aceasta este împlinirea ei cea mai mare. Frumoasa vedetă şi-a dorit enorm să aibă copii, iar Divinitatea a ştiut exact când să-i ofere această bucurie.

Dar să nu credeţi că viaţa cu trei copii este uşoară. Nici pe departe, însă este foarte, foarte frumoasă. În plus, frumoasa prezentatoare de la ”Acces Direct” are parte şi de un sprijin enorm, oferit de soacră, care s-a mutat la Bucureşti, să-i fie aproape.

Ce relaţie există între copiii Mirelei Vaida

Şi pentru că mulţi dintre fani au fost curioşi să afle cum se înţeleg micuţii vedetei, ei bine, Mirela Vaida a împărtăşit un moment intim din sânul familiei. Simpatica vedetă şi-a pozat fetiţa cea mare în timp ce se joacă cu mezinul familiei. De altfel, Mirela Vaida a şi povestit că Tudor şi Carla sunt foarte apropiaţi şi că cel care este puţin mai retras este Vladimir. Copilul mijlociu al familiei e ceva mai independent, iar mama lui povesteşte că îi place foarte mult să se joace singur.

”Am ajutor de nădejde! Carla şi Tudor se înţeleg de minune! Vladimir, mijlociul, e mai independent şi mai singuratic! Acum îşi parchează cele 1247 de maşinuţe, sub supravegherea lui tati! 😉❤️🚖🛺🚘🚚🚜”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Admin

Admin