Drama pe care o trăia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm în ultima parte a vieții -

Drama pe care o trăia Mihai Constantinescu. De ce a suferit enorm în ultima parte a vieții

Mihai Constantinescu s-a stins marți, 29 octombrie, la Spitalul Floreasca din Capitală. Artistul avea 73 de ani și era în comă de peste două luni.

Deși în ultima parte a internării sale părea să facă progrese, familia se aștepta la ce era mai rău și îi pregătise deja locul de veci. În ultimii ani, artistul avea o mare durere în suflet…

loading...

Drama pe care o trăia Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu a trăit vremuri foarte frumoase, în tinerețe, iar în ultimii ani, acestea erau doar o amintire. Deși mai era invitat la emisiuni, artistul nu se mai bucura de acelașți succes, iar generația tânără părea să i-o ia cumva înainte. S-au schimbat vremurile, iar partenerul Anastasiei Lazariuc părea că nu se mai adaptează, deși era un om foarte vesel și încerca mereu să ia din spiritul tânăr al artiștilor din ziua de azi.

”A avut un  mare regret în suflet. A trăit cu asta în ultimii ani. Oamenii nu îl apreciau la adevărata sa valoare. Trăia cu drama asta în suflet. Talentul lui, din păcate, s-a risipit și va rămâne acum în amintirea noastră… doar atât!”, a declarat un coleg al lui Mihai Constantinescu, în direct la România TV.

A format un cuplu cu Anstasia Lazariuc

Mihai Constantinescu a format un cuplu pe scenă cu Anastasia Lazariuc, iar asta i-a mai adus încă o dată succesul. Șlagărul ”Maria” era pe buzele tuturor, în anii 90 și nici astăzi nu a fost uitat.

În ultimii ani, ca toți artiștii din generația lui, Mihai Constantinescu intrase într-un con de umbră. Familia se pregătește acum să îl conducă pe ultimul drum.

Loading...
loading...